Fanii “Home Alone 2” îl vor pe Trump eliminat din film

De: Loredana Toma / 11.01.2021, 17:56
Fanii “Home Alone 2” îl vor pe Trump eliminat din film

Fanii filmului “Home Alone 2”  cer ca scena în care apare președintele american Donald Trump  să fie eliminată definitiv, înainte ca pelicula să fie, din nou, pe micile ecrane, în perioada Crăciunului 2021.

Trump a avut o apariție scurtă în “Home Alone 2: Lost In New York”, într-o scenă care îi arăta lui Kevin (McCauley Culkin) unde este salonul hotelului în care se aflau.

Deja Trump nu mai există, oficial, pe rețelele de socializare

În urma haosului creat săptămâna trecută, când susținătorii lui Trump au vandalizat clădirea Capitoliului din Washington, rețeaua de socializare Twitter i-a suspendat permanent contul președintelui. Motivul principal a fost că acesta a publicat mesaje care au instigat  la violență. Nici conturile de Facebook  și Instagram ale lui Trump nu mai sunt active momentan. Totuși, este posibil ca, după ce noul președinte, Joe Biden, intră oficial în acest rol, aceste conturi să-i fie reactivate.

Tot săptămâna trecută, vedetele de la Hollywood au reacționat vehement pe rețelele de socializare, iar cântăreața Selena Gomez i-a acuzat pe șefii platformelor Facebook, Twitter, Instagram că permit mesajele instigatoare ale lui Trump și că speră ca “această imensă greșeală să fie rectificată cât mai curând posibil”.

Fanii își exprimă aversiunea față de fostul președinte

Totodată, după ce conturile lui Trump au fost închise sau suspendate, mulți oameni vor să îi elimine toate aparițiile posibile. “Nu voi avea liniște până ce acea scenă din “Home Alone 2” nu va fi scoasă din film”, a publicat pe Twitter  un fan al filmului. “Ar trebui să fie judecat, condamnat și scos din film”, a adăugat alt fan. Trump a mai fost “scos din scenă”, în cazul aceluiași film, când postul canadian CBC  a tăiat 8 minute din peliculă pentru a da mai multă publicitate.

CITEȘTE ȘI  Piers Morgan insistă: Nu sunt doamna cu porumbeii din „Home Alone 2”

FOTO: Profimedia Images