Fără nuditate în serialul „Lord Of The Rings“, au cerut peste 35.000 de semnatari ai unei petiții

De: Nicoleta Lepădatu / 08.06.2021, 14:40
Fără nuditate în serialul „Lord Of The Rings“, au cerut peste 35.000 de semnatari ai unei petiții

Mult așteptatul serial TV de la Amazon Prime, bazat pe „Lord Of The Rings/Stăpânul inelelor“, primește deja reacții împotriva unor eventuale scene care implică nuditate. 

Nu este neobișnuit ca producțiile de televiziune să aibă un pic de nuditate, mai ales cele în genul fantasy, „Game of Thrones“ fiind un exemplu foarte bun în acest sens. Cu toate acestea, fanii lui JRR Tolkien fac apel la cei care vor difuza serialul să renunțe la acest tip de scene. 

Deocamdată nu se știu prea multe despre serial; se așteaptă să aibă premiera anul acesta, dar până acum se cunosc doar câțiva membri ai distribuției și se știe că serialul se va concentra pe lupta împotriva răului pe Pământul de Mijloc. Cu toate acestea, perspectiva nudității i-a șocat pe fani.

O petiție care se opune nudității în viitorul serial a adunat până acum peste 35.000 de semnături. Aceasta a fost creată după ce a ieșit la iveală un job description pentru unul dintre posturile din echipă, care spunea că potențialii candidați ar trebui să se simtă confortabil cu nuditatea. 

Petiția spune:

Amazon Prime are o viitoare serie „Lord Of The Rings“ stabilită înainte de trilogie. Au angajat „antrenori de intimitate” și au cerut ca actorii să se simtă confortabil să facă scene de nud în distribuție. Opera lui Tolkien este plină de un simbolism creștin incredibil. A fost un catolic devotat, iar memoria lui nu trebuie să fie pătată cu nuditate gratuită sau cu nicio urmă de nuditate. Creațiile lui Tolkien au fost întotdeauna în mare parte prietenoase cu FAMILIA … PĂSTRAȚI-LE AȘA.

Mulți s-au regăsit în scopul inițial al petiției, din moment ce se apropie de obiectivul de  50.000 de semnături. O semnatară a menționat: „Acest lucru este dezgustător, nu este „Game of Thrones” și este un mare deserviciu adus lui Tolkien”.

Interesant este faptul că deși numărul de semnături din petiție a crescut de patru luni, a cunoscut o escaladare a popularității în ultimele săptămâni. Amazon Prime nu a răspuns încă cu privire la posibilitatea existenței nudității în următoarea serie.

FOTO: Profimedia Images
CITEȘTE ȘI: A fost dezvăluit sinopsisul oficial al seriei Amazon “Lord of the Rings”