Femeia cu 12 operații la sâni se pregătește pentru a 13-a

De: Gabriela Voicu / 29.05.2013, 16:30
Femeia cu 12 operații la sâni se pregătește pentru a 13-a
Lacey Wildd, în vârstă de 45 de ani, și-a făcut 12 implanturi cu silicon și vrea să bată recordul pentru cei mai mari sâni din lume.

Poartă cupa LLL la sutien, după ce a făcut 12 implanturi cu silicon, dar încă se simte „neîmplinită”, deși sânii ei cântăresc 9,5 kilograme.

Lacey Wildd, în vârstă de 45 de ani, vrea să bată recordul pentru cei mai mari sâni din lume și se pregătește pentru cea de-a 13-a operație. Acum, Lacey, care este mamă a șase copii, este „doar” pe locul șapte în lume. După intervenție își va modifica cupa de sutien la mărimea MMM.

Lacey Wildd, în Miami

Wildd, al cărei nume real este Paula Simonds, spune că se mândrește cu aspectul ei fizic, chiar dacă trebuie să poarte un sutien intern făcut din piele de porc. Medicii au fost nevoiți să-i implanteze în tors bucăți din propriii mușchi, pentru ca femeia să-și poată susține greutatea sânilor.

Lacey Wildd, în tinerețe

Wildd, o brunetă slabă în tinerete, a devenit mamă la o vârstă fragedă. Cum salariul de chelnariță nu îi aducea mulți bani, femeia a decis să își facă un implant în sâni la vârsta de 21 de ani, trecând de la cupa A, la D.

Acum, una din fiicele ei, Tori, care este majoră, spune că este jenată de felul în care arată mama ei și îi e teamă că operația cu mumărul 13 pentru care se pregătește îi poate fi fatală.

Acum câteva zile, Lacey a fost fotografiată pe o plajă din Miami.