Festivalul Forever Hit a fost amânat pentru anul viitor

De: Ana Obretin / 14.09.2021, 15:23
Festivalul Forever Hit a fost amânat pentru anul viitor
Festivalul Forever Hit, care urma să aibă loc pe 18 septembrie, în București, a fost amânat pentru anul viitor.
„Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment, noi restricții pentru nunți, botezuri și concerte fiind deja anunțate, precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul Forever Hit care trebuia să se desfășoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior”, au anunțat organizatorii.
Aceștia mai transmis că rămân valabile toate cardurile de acces achiziționate, iar persoanele care doresc să-și recupereze banii pot transmite un e-mail la adresa [email protected], unde vor primi detalii privind acest proces.
Festivalul Forever Hit de anul acesta urma să aibă loc sub forma unei “discoteci” în aer liber, în stilul anilor ’90. Potrivit organizatorilor, la festival urmau să participe unele dintre cele mai importante nume ale muzicii anilor ‘90, printre care Sandra, Dr. Alban, Alphaville, Haddaway și alții.
Foto: Forever Hit/ Facebook