Haddaway vine la Festivalul Forever Hit și a filmat și un clip nou în România

De: Loredana Toma / 10.06.2021, 16:09
Haddaway vine la Festivalul Forever Hit și a filmat și un clip nou în România

Artistul Haddaway, cunoscut pentru hitul „What is love”, a filmat cel mai nou videoclip al său, pentru piesa “And Now”, în ţara noastră, îndrăgostit fiind şi de românce. De altfel, marea lui iubire este tot româncă, iar România este a doua lui casă, de care s-a simțit atras de la începutul anilor ‘90, și, totodată, locul unde vine de câteva ori pe an pentru a-şi încărca bateriile.

Artistul a susținut mai multe concerte în țara noastră, iar pe 18 septembrie va fi prezent la Arena Națională în cadrul celei mai mari “discoteci” în aer liber, în stilul anilor ’90, Forever Hit. Festivalul va aduna cele mai importante nume ale muzicii anilor ‘90, printre care se numără Sandra, Dr. Alban, Alphaville și alții. “Sunt de fapt ambasadorul acestui spectacol, încercăm să avem Ace of Base și toate numele mari din anii ‘90”, a spus artistul invitat la Antena 1.

 “Am câţiva prieteni foarte buni, o familie pe care o iubesc, mi se pare că oamenii sunt deosebiţi. Am auzit mai multă muzică latino în România, decât în toata Europa, mă întreb unde sunt, sunt în Costa Rica, ce se întâmplă?”, a glumit artistul german originar din Trinidad. De altfel, el a mai povestit cum a ajuns în România. “Am venit pentru a face un concert sponsorizat de stat, cred că aşa se întâmpla pe atunci, am făcut plimbări lungi, nu existau restaurante pe malul lacului. Era dupa era lui Ceauşescu, erau vremuri diferite, dar uitaţi-vă în jur, e uimitor ce se întâmplă”, a mai spus artistul.

Haddaway: “Mă simt în siguranță și sunt relaxat în România”

Pentru Haddaway, țara noastră este un loc sigur. “Îmi place viaţa de noapte, să mă plimb prin oraşul vechi, să mă cunosc cu toată lumea, nu văd niciun fel de infracţiune, nu văd niciun fel de stres, sunt foarte relaxat aici”, a cmai spus el.

Haddaway a cunoscut succesul în 1993, când piesa “What is love” a stat șapte săptămâni pe locul 1 în clasamentele muzicale şi a ocupat prima poziţie în nu mai puţin de 13 ţări.

CITEȘTE ȘI:

Festivalul ANONIMUL, la a 18-a ediție, între 9 și 15 august, în Deltă; Start pentru înscrieri în competiția de scurtmetraje

Mari colective muzicale și multe surprize la Festivalul Enescu 2021, programat în condiții de siguranță maximă

Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

Foto: Facebook/ Forever Hit