Filmările pentru serialul „House of the Dragon”, prequel „Game of Thrones”, încep în aprilie

De: Loredana Toma / 11.02.2021, 14:56
Filmările pentru serialul

Filmările pentru serialul „House of the Dragon”, un prequel al hitului „Game of Thrones”, vor debuta în luna aprilie, au confirmat reprezentanții HBO.

Povestea creată de George R.R. Martin, Miguel Sapochnik și Ryan Condal îi are în distribuție pe actorii Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke și  Emma D’Arcy. Se așteaptă ca premiera serialului să fie pe HBO și HBO Max în 2022.

“Suntem foarte încântați să lucrăm cu  Miguel Sapochnik și Ryan Condal. Iar lumea lui George R.R. Martin nu este doar mare, ci este plină de istorie. Am discutat îndelung despre proiectul acesta și despre altele pentru viitor”, au precizat reprezentanții HBO pentru Deadline.

HBO: Ne vom concentra mult pe calitate decât pe cantitate

În timp ce “Game Of Thrones” a fost criticat că se îndepărtează de povestea originală, pe care Martin încă nu a terminat-o, reprezentanții HBO spun că aceasta nu va fi o problemă pentru noul show și că una dintre părțile frumoase ale producției “House Of Dragon” este faptul că are o istorie deja stabilită și acest fapt conduce către show-ul “Game of Thrones”. Acesta va prezenta evenimentele care au dus la războiul civil Targaryen din Westeros, cunoscut sub numele de Dansul Dragonilor.

Au fost anunțate deja mai multe proiecte marca HBO legate de universul creat de Martin, unele într-o fază incipientă de lucru, altele, mai avansate, precum seria “Tales of Dunk and Egg” și o producție animată pentru adulți, însă, potrivit reprezentanților HBO, “se vor concentra mai mult pe calitate decât pe cantitate”.

CITEȘTE ȘI: HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones” 

HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones” 

Foto: Profimedia Images