Filmările pentru „Spencer”, în care Kristen Stewart joacă rolul prințesei Diana, au debutat în Marea Britanie

De: Loredana Toma / 26.03.2021, 18:16
Filmările pentru

Filmările pentru lungmetrajul “Spencer”, cu Kristen Stewart, regizat de Pablo Larraín, care se concentrează pe un weekend din viața prințesei Diana, și anume o sărbătoare de Crăciun când a decis să se despartă de prințul Charles, au început în Marea Britanie, iar producătorii au făcut publice noi imagini cu protagonista.

În acest lungmetraj, pentru care o parte dintre filmări au fost realizate în Germania, rolul prințului Charles este interpretat de actorul Jack Farthing, cunoscut din serialul de succes „Poldark”. Premiera filmului va avea loc în toamna acestui an. Pe 31 august 2022 se vor împlini 25 de ani de la moartea Dianei, în urma unui accident rutier care a avut loc la Paris.

Kristen Stewart: “Diana stia deja jocul, ea stia cum va fi”

Potrivit Variety, materialele promoționale ale producției oferă următorul tablou: “Decembrie 1991: căsătoria prințului și a prințesei de Wales s-a destrămat în urmă cu multă vreme. Printre zvonuri de multiple aventuri și un posibil divorț, s-a așternut liniștea la reședința Sandringham pentru sărbătoarea de Crăciun. Se mănâncă și se bea, se trage cu arma și se vânează. Diana însă știe deja cum va fi, ea știe jocul. Anul acesta, lucrurile stau cu mult diferit față de cei anteriori”.

Pe lângă Kristen Stewart, proiectul are în distribuție actori nominalizați la premiile BAFTA și Oscar, precum Timothy Spall (“Mr. Turner”), respectiv Sally Hawkins (“The Shape of Water”) și Sean Harris (“Mission: Impossible – Fallout”).

Scenariul este scris de Steven Knight (“Peaky Blinders”), iar de producție se ocupă Juan de Dios Larraín (“Jackie”), alături de  producătorii executivi Tom Quinn, Jeff Deutchman, Christina Zisa, Michael Bloom, Maria Zuckerman și Ryan Heller.

În ultima perioadă, interesul pentru filme despre membrii familiei regale a Marii Britanii a devenit din ce în ce mai mare, cele mai recente producții de gen fiind serialul premiat “The Crown”, dar și un al treilea film despre prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, “Escaping the Palace”, care urmează a fi lansat spre sfârșitul anului.

CITEȘTE ȘI: Prințesa Diana: Martin Bashir a scăpat de o anchetă penală privind interviul-eveniment din 1995

Naomi Watts este Prinţesa Diana

Prinţesa Diana VS Kate Middleton – Ţinute aproape identice! FOTO

Foto: Profimedia Images