Filmul „Cruella”, cu Emma Stone în rol principal, va fi lansat în luna mai

De: Andra Voiculescu / 17.02.2021, 20:15
Filmul „Cruella”, cu Emma Stone în rol principal, va fi lansat în luna mai

Compania Disney a prezentat miercuri, 17 februarie 2021, primul trailer al lungmetrajului „Cruella”, având-o pe actrița Emma Stone în rol principal.

Acţiunea filmului se petrece în anii 1970 în Londra, iar Stone o înfățișează pe Cruella de Vil, personajul negativ din „101 Dalmaţieni”, varianta punk-rock. Modul în care Emma Stone interpretează personajul amintește de Joker și Harley Quinn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney (@disney)

Filmul este regizat de Craig Gillespie. Marc Platt, Kristin Burr şi Andrew Gunn au produs filmul, iar Glenn Close, care a interpretat rolul Cruella de Vil în lungmetrajul live-action din 1996, a fost producător executiv.

Din distribuţie fac parte Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry şi Kirby Howell-Baptiste.

Cruella va fi lansat pe 28 mai. Noul film este în lucru de cel puțin doi ani, și a fost amânat din cauza pandemiei. În prezent, urmează să apară în cinematografe, dar, după cum a remarcat CEO-ul Disney, Bob Chapek, lucrurile s-ar putea schimba în funcție de pandemia actuală. Asta înseamnă că există șansa ca filmul să ajungă și pe serviciul de streaming pe Disney +.

Sursa foto: Profimedia Images

Citește și: Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul copil (apropotv.ro)