Fiul de 10 ani al lui Vin Diesel joacă în “Fast & Furious 9”

De: Loredana Toma / 23.03.2021, 13:11
Fiul de 10 ani al lui Vin Diesel joacă în “Fast & Furious 9”

Vincent Sinclair, fiul în vârstă de 10 ani al lui Vin Diesel, joacă în filmul “Fast & Furious 9” versiunea tânără a personajului tatălui său, Dominic Toretto. Acesta este primul rol pe marile ecrane al fiului starului american, iar filmările au fost realizate în 2019. Anterior, rolul a fost interpretat de Alex McGee, în lungmetrajul “Furious 7”, lansat în 2015.

Dacă nu mai intervine încă o amânare, filmul va fi lansat pe 25 iunie

Fast and Furious 9”, o producție cu un buget de 200 de milioane de dolari, va avea lansarea pe 25 iunie, potrivit celor mai recente informații oferite de producători. Filmările s-au încheiat în noiembrie 2019 și de atunci premiera a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Inițial, filmul trebuia să fie lansat în vara anului trecut.

Justin Lin, care a regizat părțile a treia, a patra, a cincea, a șasea și a noua ale francizei “Fast and Furious”, va realiza și ultimele filme, în care povestea personajului lui Diesel și a familiei sale va ajunge la final, potrivit Variety. Totuși, Universal dezvoltă deja producții spin off bazate pe personaje secundare.

“Fast & Furious 9″ continuă povestea din “Fast and Furious 8”, “The Fate of the Furious”, care a fost lansat în 2017. În acest nou capitol,  Dom Toretto își va înfrunta fratele mai mic, Jakob (John Cena), un ucigaș periculos care lucrează cu un dușman vechi, Cipher (Charlize Theron), ce abia așteaptă să se răzbune pe Dominic. Din distribuție mai fac parte actorii Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și  Helen Mirren.

CITEȘTE ȘI: Charlize Theron, personajul negativ în noul film ‘Fast and Furious’

Emoţionant! Ce a făcut Vin Diesel în memoria lui Paul Walker – FOTO

Foto: Profimedia Images