Fiul de 17 ani al lui Sinead O’Connor s-a sinucis

De: Ana Obretin / 08.01.2022, 14:35
Fiul de 17 ani al lui Sinead O'Connor s-a sinucis

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a anunțat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că fiul ei în vârstă de 17 ani, Shane, a murit. Trupul neînsuflețit al lui Shane O’Connor a fost găsit vineri de poliția irlandeză în Bray, County Wicklow, Irlanda.

Artista în vârstă de 55 de ani a scris în mesajul publicat pe contul său de Twitter: „Fiul meu minunat, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale astăzi, alăturându-se lui Dumnezeu”.

„Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să te odihnești în pace”, a adăugat ea în mesaj. Câteva ore mai târziu, artista irlandeză a distribuit versurile unei piese a lui Bob Marley, pe care i-a dedicat-o tânărului de 17 ani. „Acesta este pentru tine, Shaney al meu. Lumina vieții mele. Copilul meu cu ochi albaștri. Vei fi lumina mea pentru totdeauna. Vom fi mereu împreună. Nimic și nimeni nu ne va putea despărți”, a scris ea.

Pe rețelele de socializare online, internauții și-au exprimat tristețea privind vestea oribilă anunțată de autoarea hitului „Nothing Compares 2 U”.

O dispariție tulburătoare, cu câteva zile înainte de moartea sa

Cu câteva zile înainte de moartea sa, Shane, fiul lui Sinead O’Connor, a dispărut, după cum a dezvăluit tabloidul briranic The Sun. Poliția a emis o notificare de căutare pentru a localiza adolescentul, văzut ultima dată joi, în orașul Tallaght din Irlanda. „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu ți-a pus acel zâmbet frumos degeaba. Lumea mea se prăbușește dacă nu ești aici. Tu ești totul pentru mine. Te rog, nu-ți face rău. Du-te la poliție, ca să putem să te luăm să te ducem la spital Nu e amuzant Shane. Mă sperii… Dacă e cineva cu fiul meu, îl rog să se ducă la poliție, siguranța lui depinde de asta”, a scris cântăreața într-un mesaj pe Twitter, joi. Ea a spus atunci că fiul ei a avut cu o săptămână înainte două tentative de sinucidere.

Foarte apropiată de copiii săi, Sinead O’Connor a distribuit o fotografie cu fiul său în mai 2021, în timp ce se duceau la spital pentru a fi vaccinați împotriva Covid-19. „Adorabilul meu fiu de 17 ani mă însoțește”, a scris cântăreața, divorțată de Donal Lunny, tatăl adolescentului.

CITEȘTE ȘI: Sinéad O’Connor boicotează emisiunea „Woman’s Hour” de la BBC Radio 4 după un interviu „ofensator, abuziv și misogin”

Cantareata Sinead O’Connor este de nerecunoscut!

Foto: Profimedia Images