Fiul lui Ștefan Bănică a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva!”

De: Ana Obretin / 07.02.2021, 10:33
Fiul lui Ștefan Bănică a câștigat prima gală

Fiul artistului Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică, a câștigat prima gală a celui de-al 16-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, care, sâmbătă seară, a fost lider de audiență pe publicul din mediul urban. 

Cei 11 concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații au fost impresionați de felul în care aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor. Radu Ştefan Bănică a fost desemnat câştigătorul primei ediţii, cu un travesti extrem de greu, Lady Gaga, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane aproape 2,2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20.42, şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului urban, cu un rating mediu de 8,5 şi 19,3% cota de piaţă.

Pepe a deschis show-ul cu un travesti pe măsura lui, Amanda Lear, iar Emilia Popescu a venit şi ea în forţă cu un alt personaj incomod, dar care a energizat totul în jurul ei – Cher. Au urmat proaspătul cuplu Liviu şi Raluka, cu un moment ritmat şi oriental – Maya Diab şi French Montana, în vreme ce tot pe ritm, dar unul românesc, au fost şi Andrei şi Ana, cu Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. De un moment greu a avut parte şi Cristina Vasiu, care a întâmpinat şi dificultăţile limbii sârbe, transformată în Lepa Brena, iar Mirela Vaida a încins spiritele cu un super show marca Shakira. Adriana şi Romică şi-au păstrat renumele şi au executat impecabil un fragment dintr-un musical celebru, transformaţi în Louis Armstrong şi Barbra Streisand. Gala a fost închisă de Radu Ştefan Bănică, cu un travesti excepţional, Lady Gaga, ce a fost calificată drept cea mai bună transformare a serii.

De săptămâna viitoare, fiecare gală va fi una tematică. Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite de ruleta personajelor, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 16-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”.

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa face emisiune online din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Foto: Antena 1