Florence Pugh ar putea juca rolul prințesei Irulan în „Dune: Part 2” 

De: Nicoleta Lepădatu / 09.03.2022, 07:23
Florence Pugh ar putea juca rolul prințesei Irulan în „Dune: Part 2” 

Florence Pugh, starul nominalizat la Oscar din „Little Women” și „Black Widow” este în negocieri pentru a se alătura distribuției filmului „Dune: Part 2”, continuarea lungmetrajului aclamat de critici și cu un mare succes comercial de la Legendary Entertainment și Warner Bros. „Dune”. Dacă înțelegerea se va încheia, Pugh o va juca pe Prințesa Irulan Corrino, care va avea o relație romantic cu Paul Atreides al lui Timothée Chalamet. Este un rol critic, unul cu potențialul de a crește dacă „Dune” se întinde mai adânc în canonul literar al romancierului Frank Herbert.

Producția sequelului este de așteptat să înceapă în această vară, iar filmul este programat să ajungă în cinematografe pe 20 octombrie 2023. Producția readuce o mare parte din distribuția din primul film, inclusiv pe Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya și Javier Bardem. Denis Villeneuve revine ca regizor.

„Dune” a încasat aproape 400 de milioane de dolari la nivel global și a obținut 10 nominalizări la Oscar, inclusiv  pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu adaptat. Villeneuve nu s-a aflat pe lista scurtă la categoria cel mai bun regizor, o omisiune care a produs ceva dezbateri.

Florence  Pugh și-a reluat recent rolul Yelenei Romanoff în serialul Disney Plus „Hawkeye”. Ea va fi văzută în curând jucând alături de Cillian Murphy, Emily Blunt și Matt Damon în „Oppenheimer” de Christopher Nolan și va apărea și în „Don’t Worry Darling” de Olivia Wilde și „The Wonder” de Sebastián Lelio.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: ”Dune: Part 2” are data de lansare stabilită pentru 2023

”Dune” a intrat direct pe primul loc și în box office-ul românesc în weekendul lansării