Focus Sat anunță noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit

De: Ana Obretin / 26.10.2021, 11:12
Focus Sat anunță noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță, din 1 noiembrie, noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit. În plus, Focus Sat pune gratuit la dispoziția clienților fideli canale premium de filme.

Astfel, viitorii clienți vor găsi o nouă ofertă TV satelit cu abonament, cu o reducere de 50%, pentru 6 luni, la toate pachetele TV Access, echipament de recepție pentru 1 sau 2 televizoare în custodie gratuit, dar și instalare gratuită. Iar clienții care optează pentru serviciile TV fără abonament vor avea o nouă ofertă exclusivă la dealerii autorizați: preț promoțional combo echipament de recepție și pachet TV satelit începând de la 99 lei (TVA inclus).

CITEȘTE ȘI: INTERVIU: Axel Gallant: „Focus Sat TV va oferi conținut exclusiv european, premium”

Pentru cei care preferă să urmărească producțiile preferate de oriunde și oricând, noua ofertă TV online asigură mobilitate deplină și include 7 zile de vizionare gratuită plus 30% reducere în prima lună la pachetele Play TV și  Play TV Extra.

Toți clienții care au abonament activ la pachetul TV satelit (bază) Acces sau la pachetul TV online (bază) Play TV vor beneficia, în perioada 1-30 noiembrie, de vizionare liberă a canalului de seriale Timeless Dizi Channel, precum și a posturilor de filme premium FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, Docubox și Fightbox. Astfel, timp de o lună, publicul se va putea delecta cu o selecție dintre cele mai bune seriale turcești de la Timeless Dizi Channel, iar, pentru pasionații de filme bune, suita de canale FilmBox aduce un conținut de calitate care poate satisface cele mai sofisticate gusturi, potrivit unui comunicat remis Apropo de Focus Sat.

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat în România în 2004. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand.

Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Mai multe informații se găsesc pe focussat.ro.

CITEȘTE ȘI: Miniseria noir suedeză „Moscow Noir” începe la Focus Sat TV pe 21 octombrie

Foto: Focus Sat