Focus Sat transformă luna sărbătorilor într-un festival al cadourilor

De: Alex Manole / 07.12.2021, 12:49
Focus Sat transformă luna sărbătorilor într-un festival al cadourilor

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, organizează în luna decembrie mai multe concursuri într-un festival al cadourilor dedicat clienților săi.

Printre darurile pregătite de Focus Sat și partenerii săi se găsesc premii pentru clienți de toate vârstele, potrivit unui comunicat remis Apropo de companie. Concursurile vizează fanii canalelor Cartoon Network, DIVA, Focus Sat TV, BBC Earth, TV Paprika si AMC si au premii diverse, de la albume foto și despre filme și cărți de bucate, la cosmetice, tablete și telefoane.

Concursurile cu televiziunile partenere se desfășoară pe pagina de Facebook Focus Sat.

„În plus, toți clienții TV Satelit sau TV Online care activează sau reîncarcă online oricare din pachetele Focus în perioada 6 – 31 decembrie intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre numeroasele premii pregătite: 2 televizoare smart LG UHD, 7 Samsung Soundbar HW-N400, 2 Sony PlayStation, 5 tablete Samsung Galaxy A10.1, 14 perechi de căști JBL bluetooth”, se arată în același comunicat. Pentru mai multe detalii legate de concursurile și premiile lunii decembrie poate fi accesată pagina Câștigă super premii pline de magie.

„În 2021 Focus Sat și-a propus să introducă publicului din România producții europene de calitate și a reușit. S-a angajat să diversifice portofoliul de pachete tv satelit și tv online și să pună prin acestea din urmă la dispoziția tuturor românilor conținut tv oriunde, oricând, disponibil pe orice dispozitiv smart și așa s-a întâmplat. 2021 a marcat o serie de premiere pentru clienții Focus Sat. Și pentru că luna decembrie nu poate trece fără cadouri, dorim să le mulțumim și să îi răsplătim pe cei care sunt alături de noi, prin organizarea unei serii de concursuri cu premii pentru toate gusturile, pentru toți fanii partenerilor noștri. Sărbători fericite și să ne vedem cu bine în 2022!”, a declarat Florina Pascu, Senior Product Marketing Manager.

De asemenea, de la 1 decembrie, toți clienții TV Satelit și TV Online, indiferent de pachetul pe care au ales să-l activeze sau să-l reîncarce, au acces la biblioteca VOD a aplicației.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Pro și Contra”, despre aventurile unei familii de escroci profesioniști simpatici, la Focus Sat TV

Foto: Focus Sat