Serialul „Pro și Contra”, despre aventurile unei familii de escroci profesioniști simpatici, la Focus Sat TV

De: Ana Obretin / 25.11.2021, 12:12
Serialul

Începând din 2 decembrie, serile de luni și joi de la Focus Sat TV vor aduce câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii de escroci profesioniști, în cele două sezoane ale serialul „Pro și Contra” („Pros and Cons / Friheden”, 2018, 2020), de la ora 21:30.

Când erau mai tineri și îndrăgostiți, Nina (Lene Maria Christensen – Nominalizată la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”) și Erik (Lars Ranthe – Nominalizat la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viața la maximum, apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie. Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înșele pe oricine. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline și s-a stabilit în suburbiile orașului Copenhaga, potrivit sinopsisului furnizat Apropo de Focus Sat TV.

Cei doi duc acum o viață obișnuită, ca orice cetățean care respectă legea, alături de fiica lor adolescentă și de fiul lor de 8 ani, iar pasiunea tinereții lor a dispărut demult. Nina este ambițioasă în toate aspectele vieții și prosperă în meseria ei. Erik, pe de altă parte, nu a reușit niciodată să-și păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei. Înșelătoriile lor interesante și profitabile au fost înlocuite de ședințe cu părinții, pachete de prânz și credite ipotecare. Din fericire pentru narațiunea serialului, vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale și schimbă totul. Amenințând să le dezvăluie identitatea trecută, îi convinge pe Nina și Erik să participe la o ultimă lovitură de proporții, în care este implicată o mare companie farmaceutică. Miza este mare, cum ar putea să refuze “oferta”? Cuplul aflat în mare impas trebuie să navigheze permanent între două vieți extrem de diferite, cea de escroci profesioniști și cea de părinți dintr-o comunitate liniștită. Și astfel minciunile mai mici duc la altele mai mari și povestea lor este plină de răsturnări de situație amuzante.

Primul sezon, de zece episoade, are premiera pe 2 decembrie, iar al doilea, de 8 episoade, pe 20 decembrie.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. „Pro și contra” este disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox” și „Secretul celor cinci”.

CITEȘTE ȘI: Miniseria „Secretul celor cinci”, creată de autorul de bestselleruri Harlan Coben, la Focus Sat TV

Foto: Focus Sat