Miniseria „Secretul celor cinci”, creată de autorul de bestselleruri Harlan Coben, la Focus Sat TV

De: Ana Obretin / 11.11.2021, 11:29
Miniseria

Miniseria „Secretul celor cinci/ The Five” (2016), creată de autorul de romane bestseller Harlan Coben, cu un scenariu semnat de Danny Brocklehurst, premiat cu BAFTA și Emmy, va fi difuzată la Focus Sat TV.

CITEȘTE ȘI: Focus Sat va difuza noua mini-serie NOX, producție Canal+ Création Originale, din 4 noiembrie

Focus Sat anunță noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit

Din 15 noiembrie, canalul TV va difuza câte două episoade în premieră, în zilele de luni și joi, de la ora 21.30.

Cu peste 75 de milioane de cărți vândute în întreaga lume, traduse în 45 de limbi străine, Harlan Coben este un scriitor prolific de romane polițiste, cu intrigă complexă și pline de mister. Este apreciat pentru talentul său extraordinar de a construi suspans și deznodământ imprevizibil. De data aceasta, producția TV nu este o adaptare a uneia dintre cărțile sale, ci o poveste creată de la zero special pentru micul ecran, care ține telespectatorii în tensiune de la început și până la finalul surprinzător.

La vârsta de doisprezece ani, Mark Wells (Tom Cullen din „Downton Abbey”), Pru Carew (Sarah Solemani), Danny Kenwood (O-T Fanbenle, „Povestea slujitoarei”) și Slade (Lee Ingleby) formau un grup de prieteni nedespărțiți și își petreceau timpul împreună în pădure.

Jesse (Alfie Bloor), fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una dintre zile au vrut să scape de el și i-au spus să plece. Jesse a fugit, iar ei nu l-au mai văzut de atunci, dar au fost tot timpul bântuiți de tragica sa dispariție. Douăzeci de ani mai târziu, Mark a devenit avocat, Danny este detectiv, Slade conduce un centru pentru tineri fără adăpost, iar Pru a revenit în țară, alături de soțul și fiica sa, după ce a petrecut 10 ani în Statele Unite. Danny, detectivul, află o veste șocantă: ADN-ul lui Jesse a fost identificat la locul unei crime. După această descoperire neașteptată, cei patru prieteni se lansează împreună într-o căutare frenetică, prin orice mijloace, în speranța că îl vor regăsi, potrivit unui sinopsis furnizat Apropo de Focus Sat TV.

Plecând de la premisa că toată lumea ascunde ceva, seria dezvăluie o mulțime de secrete ale personajelor principale și ale celor apropiați de acestea, iar fiecare dintre ei se transformă pe rând în suspect. Cele zece episoade abundă în răsturnări de situație și momente culminante. Oare cei patru adulți vor câștiga în lupta cu amintirile și minciunile pe care le-au țesut în timp?

Cu premiera acestei serii, Focus Sat TV  continuă să ofere clienților săi seriale  în exclusivitate, ca parte din strategia de reapropiere a publicului din România de producțiile europene de calitate. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU: Axel Gallant: „Focus Sat TV va oferi conținut exclusiv european, premium”

Foto: Focus Sat TV