FOTO: Le-ai recunoaște pe stradă? Cum arătau în tinerețe 7 celebrități de talie mondială

De: Adrian Popa / 18.11.2021, 13:13

Unele celebrități au ajuns la nivelul de superstaruri mai târziu în viață și avem, parcă, impresia că așa cum îi știm noi acum au arătat dintotdeauna. Exemple ar putea fi Morgan Freeman sau Anthony Hopkins.

Multă lume nu l-ar recunoaște pe Papa Francisc tânăr pe stradă, îmbrăcat într-un tricou cu formația Black Sabbath. Același lucru se poate spune și despre Al Pacino la 20 de ani.

Vă prezentăm cum arătau în tinerețe 7 celebrități trecute astăzi de 80 de ani:

Papa Francisc

Foto: Shutterstock / Wikimedia

Acum, la vârsta de 84 de ani, Papa Francisc este liderul Bisericii Catloice. În tinerețe era un fan înfocat al muzicii rock.

Morgan Freeman

Foto: Shutterstock / Wikimedia

La 84 de ani, Freeman este unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood. Vocea sa unică este recunoscută iemdiat de milioane de oameni. În tinerețe, starul a fost înrolat în US Air Force, unde a activat ca tehnician radar.

Tina Turner

Foto: Shutterstock / Wikimedia

Turner, azi în vârstă de 81 de ani, este unul dintre cei mai mari artiști muzicali ai secolului 20. Artista se menține în formă maximă și la bătrânețe.

Sophia Loren

Foto: Shutterstock / Wikimedia

Faimoasa actriță italiană, acum în vârstă de 87 de ani, încă întoarce capete pe stradă, la fel cum făcea și în tinerețe, când era un sex symbol.

Al Pacino

Foto: Shutterstock / Wikimedia

Un călător în trecut l-ar recunoaște cu greu pe faimosul Al PAcino la vârsta de 20 și ceva de ani. Actorul din „Nașul” și „Parfum de femeie” are acum 81 de ani.

Anthony Hopkins

Foto: Shutterstock

Hopkins (83 de ani) este unul dintre acei actori care parcă au fost maturi / în vârstă mereu. Din aceeași categorie mai fac parte Sean Connery sau Gene Hackman.

Jane Fonda

Foto: Instagram / Wikimedia

Fonda, acum în vârstă de 83 de ani, este ca vinul bun. Timpul nu a făcut decât să îi sporească farmecul.

CITEȘTE ȘI:

O dramă indiană a surclasat „Închisoarea îngerilor” și „Nașul” din topul celor mai bine cotate filme pe IMDb

Regina Elisabeta a II-a a refuzat premiul acordat de o revistă: Găsiți un destinatar mai vrednic