Fotografia cu care Kourtney Kardashian a strâns 5,4 milioane de like-uri pe Instagram

De: Andra Voiculescu / 28.04.2021, 19:06
Fotografia cu care Kourtney Kardashian a strâns 5,4 milioane de like-uri pe Instagram

Kourtney Kardashian, vedeta reality-show-ului „Keeping Up with the Kardashians”, a postat pe Instagram o fotografie din escapada de ziua sa de naștere, în care se sărută cu Travis Barker, bateristul trupei Blink-182.

Purtând o pereche de bikini în stil tanga, Kardashian apare în fotografie în timp ce se sărută cu pasiune cu Barker.

„Just Like Heaven”, a scris aceasta în descrierea fotografiei, referindu-se la un cântec al The Cure, fotografie care a stâns 5,4 milioane de like-uri într-o singură zi.

Barker a redistribuit fotografia într-un story, la rândul său, pe Instagram.

Cei doi se află într-o locație nedezvăluită pentru a sărbători a 42-a aniversare a lui Kardashian potrivit Page Six.

Kourtney Kardashian și Travis Barker, fondatorul Poosh.com și bateristul Blink-182, sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood. De fapt, Travis a apărut în timpul unui episod din noiembrie 2017 al reality-show-ului KUWTK („Keeping Up with the Kardashians”). La acea vreme, bateristul Blink-182 și Kourtney erau doar prieteni și vecini. După ani de zile în care au avut o relație platonică, aceștia au ieșit din „friend zone”, după cum a declarat o sursă apropiata lor la începutul acestui an.

Travis a fost căsătorit anterior cu Melissa Kennedy, în 2001, de care s-a despărțit un an mai târziu. În 2004, s-a căsătorit cu Shanna Moakler. Producătorul de discuri și modelul au fost căsătoriți timp de patru ani, până în 2008, și au împreună doi copii, pe Landon și Alabama. Mai mult, prima fiică a Shannei, Atiana, pe care aceasta o are cu fostul boxer profesionist, Oscar de la Hoya, este încă apropiata de Travis.

Kourtney are la rândul său 3 copii cu fostul său partener, Scott Disick, fondatorul brandului Talentless – pe Mason, Penelope și Reign.

Sursa foto: Instagram/kourtneykardash

Citește și: Ce oferte indecente a primit Kim Kardashian după ce a anunțat divorțul (apropotv.ro)