Ce oferte a primit Kim Kardashian după ce a anunțat că divorțează

De: Loredana Toma / 20.04.2021, 18:37
Ce oferte a primit Kim Kardashian după ce a anunțat că divorțează

Kim Kardashian este curtată de o mulțime de bărbați care mai de care mai înstăriți sau cu rang înalt în societate de când a anunțat că divorțează de rapperul Kanye West. Kardashian a început să fie inundată de oferte din partea unor oameni de afaceri, actori, sportivi și chiar a unor membri de familii regale.

“Bărbații încearcă să ajungă la ea prin intermediul cunoștințelor comune sau prin al celor cu care ea a colaborat pentru diverse proiecte și chiar prin mesaje private pe platforma Instagram”, a precizat o sursă pentru Daily Mail.

Pentru moment, Kim Kardashian este fericită singură și are o relație bună cu West

Pentru moment, Kim, vedeta show-ului „Keeping Up With The Kardashians”,  nu își caută pereche, dar nici nu respinge total această opțiune. De când a depus actele pentru divorț, aceasta a ieșit de mai multe ori în oraș și a fost văzută și la petreceri.

Chiar weekendul trecut, aceasta a fost văzută în compania artistului Maluma, cu care a petrecut o seară “ca între amici, discutând mult pe tema pandemiei”, potrivit Daily Mail. Se pare că, în această perioadă, prioritatea sa este finalizarea divorțului în termeni amiabili, pentru binele copiilor ei. Kim și Kanye divorțează după șase ani de căsnicie și ambii cer custodie comună a copiilor lor.

“Cei doi fac eforturi spre a-și respecta promisiunea reciprocă de a păstra lucrurile calme între ei. Kim îl consideră pe Kanye un tată foarte bun și va face tot posibilul ca acesta să-și vadă copiii ori de câte ori își dorește”, a precizat o sursă pentru tabloidul britanic.

Pe de altă parte, Kanye a declarat că, după finalizarea divorțului, se va orienta spre un “artist sau o persoană creativă” cu care să-și continue viața.

“Kim și Kanye se înțeleg bine în această perioadă. De când a intentat divorț, Kim este, pe zi ce trece, mai liniștită și mai fericită și este din ce în ce mai sigură că a luat decizia corectă, însă amândoi sunt foarte atenți unul cu celălalt, iar copiii sunt într-un mediu pe cât de fericit se putea spera, în contextul actual”, potrivit aceleiași surse.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

Kim Kardashian e cea mai periculoasă celebritate în online

Kim Kardashian, pe vremea când poza în Playboy! Atenţie forme voluptoase!

Foto: Profimedia Images