Kanye West și Kim Kardashian cer custodia comună a celor patru copii 

De: Loredana Toma / 13.04.2021, 14:16
Kanye West și Kim Kardashian cer custodia comună a celor patru copii 

Rapperul Kanye West și vedeta de reality show Kim Kardashian și-au înaintat cererile pentru custodia comună a celor patru copii pe care îi au împreună. În plus, au ajuns la un acord financiar: niciunul dintre ei nu va cere pensie alimentară.

Cererea lui Kanye West a fost depusă la șapte săptămâni după cea a viitoarei foste soții și este identică cu a ei, specificându-se că mariajul lor de șase ani și jumătate trebuie să se încheie din cauza diferențelor ireconciliabile. Totodată, ca și Kim, Kanye cere custodia comună a celor patru copii, North, în vârstă de șapte ani, Saint, de cinci ani, Chicago, de trei ani, și Psalm, care va împlini doi ani luna viitoare.

Niciunul dintre soți nu a cerut sprijin financiar pentru creșterea copiilor

Conform contractului prenunpțial pe care cei doi îl au încheiat, bunurile lor sunt separate și ambii sunt suficient de puternici financiar astfel încât au căzut de acord ca niciunul să nu ofere pensie alimentară.

Divorțul este primul petru Kanye West și cel de-al treilea pentru Kim Kardashian. Potrivit The Guardian, Kardashian nu a cerut, încă, să i se înlăture numele West din acte.

Deși Kardashian și West au mers și la ședințe de consiliere matrimonială, în a doua jumătate a anului 2020, lucrurile erau deja foarte grave între ei. Kanye a mai făcut câteva gafe referitoare la situația lor, iar, în iulie 2020, a publicat pe rețelele de socializare online, într-un moment de gelozie, un mesaj potrivit căruia încerca să divorțeze de Kim, după care și-a cerut scuze.

Cei doi s-au căsătorit în 2014. În 2016, au apărut primele zvonuri potrivit cărora ar divorța, după ce West a fost internat cu diagnosticul de “psihoză temporară”, însă informațiile au fost infirmate rapid. În urmă cu aproape două luni, Kim a înaintat prima cererea de divorț iar Kanye a urmat-o recent, în acest proces. Potrivit unor surse apropiate citate de site-ul TMZ, “Kanye a încheiat povestea cu toată familia Kardashian”.

CITEȘTE ȘI: Kanye West, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Foto: Profimedia Images