Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

De: Ana Obretin / 20.02.2021, 08:47
Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Vedeta TV Kim Kardashian a cerut divorțul de raperul Kanye West, din cauza unor ” diferențe ireconciliabile”, și cere custodie comună pentru cei patru copii ai lor. În documentele depuse în instanță, se menționează și un acord prenupțial cu privire la averile lor, care, însumate, ar ajunge la 2 miliarde de dolari.

Informația a fost confirmată pentru CNN de un reprezentant al Curții Superioare din Los Angeles. Purtătorul de cuvânt al lui Kardashian, Christy Welder, a confirmat și el informația și a mai spus că aceasta nu va face niciun comentariu.

Cei doi, care s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Italia, în 2014, trăiesc separat de mai mult timp. West ar locui la reședința lui din Wyoming, în timp ce Kardashian West ar fi rămas în California cu copiii lor.

West și Kardashian s-au cunoscut la începutul anilor 2000, dar abia peste mai mulți ani au început să aibă o relație. West a intervievat-o la un moment dat pe soția sa pentru publicația Vogue Arabia și a întrebat-o despre primul moment când s-au întâlnit. „Aceasta a fost înainte ca tu să lansezi primul album și când erai cunoscut ca producător muzical. Eram foarte timidă. Credeai că sunt asistenta lui Brandy, ceea ce nu eram”, și-a amintit Kardashian West. „De când ai spus asta, a apărut peste tot … ‘Kim este asistenta lui Brandy’. Am fost prietena și stilistul ei”.

În 2012, cei doi au făcut public faptul că au o relație. West a cerut-o de soție pe Kardashian pe un stadion, în timp ce le cânta o orchestră, iar familia acesteia era în apropiere, momente documentate în popularul reality show al familiei, „Keeping Up With the Kardashians”.

Cuplul are patru copii împreună. Fiica North s-a născut în 2013, urmată de un fiu, Saint, în 2015. Ceilalți doi copii au fost născuți de o mamă surogat, o fetiță, Chicago, în 2018, și un băiat, Psalm, în 2019.

Cuplul s-a susținut reciproc în vremuri grele, inclusiv atunci când Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a fost victima unui jaf armat la Paris, în 2016. Kardashian West a vorbit adesea în apărarea soțului ei, în vârstă de 43 de ani, care suferă de tulburare bipolară și a stârnit controverse cu tweet-urile sale provocatoare și cu părerile sale politice.

În vara anului trecut, Kim a vorbit în apărarea lui Kanye: „Înțeleg că este supus criticilor, deoarece este o persoană publică, iar acțiunile sale pot provoca opinii și emoții puternice”. „Este o persoană strălucitoare, dar complicată, care, pe lângă presiunile de a fi artist și bărbat de culoare, a suferit din cauza pierderii dureroase a mamei sale și trebuie să facă față presiunii și izolării care sunt sporite de tulburarea bipolară de care suferă. Cei care îi sunt apropiați lui Kanye îi cunosc sufletul și înțeleg că uneori cuvintele nu se aliniază intențiilor sale”, a mai scris aceasta într-o declarație publicată pe rețelele de socializare online.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne? 

Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară 

Foto: Profimedia Images