Netflix va lansa un documentar despre Kanye West, pentru care a plătit zeci de milioane de dolari

De: Loredana Toma / 07.04.2021, 18:39
Netflix va lansa un documentar despre Kanye West, pentru care a plătit zeci de milioane de dolari

Netflix va lansa o serie documentară despre rapperul american Kanye West, pentru care ar fi plătit aproximativ 30 de milioane de dolari. Deocamdată, însă, nu se cunosc titlul producției și nici data lansării, iar suma nu a fost confirmată oficial.

Un documentar despre 20 de ani de evenimente din viața lui Kanye West

Documentarul va include înregistrări nepublicate din ultimii 20 de ani din viața lui West, iar temele centrale sunt cariera în muzică și în modă, două domenii pe care artistul le-a îmbinat cu succes, dar și încercarea eșuată, din 2020, de a deveni președintele SUA. Producția include și informații despre decesul mamei artistului, Donda West, potrivit Variety.

Pe partea de producție, duoul Clarence “Coodie” Simmons și Chike Ozah, cunoscuți drept Coodie & Chike, se va ocupa de proiect. Cei doi i-au regizat și produs lui West, în 2004, clipurile pieselor “Jesus Walks (Version 3)” și “Through the Wire”.

Duoul a mai regizat și produs alte proiecte tip documentar, precum “Benji”, despre jucătorul de baschet american Benjamin Wilson, și “A Kid From Coney Island” (2019), despre fostul baschetbalist Stephon Marbury.

Luna trecută, Kanye West a câștigat cel de-al 22-lea premiu Grammy din carieră, pentru albumul  “Jesus Is King”.

Kanye West este, în prezent, în proces de divorț de Kim Kardashian

În ceea ce privește viața privată, în această perioadă, West este în proces de divorț de vedeta de reality show Kim Kardashian. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii, doi dintre ei fiind născuți de o mamă surogat. Cei doi foști soți locuiesc separat. Kim, care, marți, a intrat oficial în topul Forbes al miliardarilor lunii, a rămas în conacul din Calabasas, unde locuiește cu copiii și unde speră să și rămână după divorț.

CITEȘTE ȘI: Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Foto: Profimedia Images