Kanye West, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

De: Loredana Toma / 19.03.2021, 17:53
Kanye West, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

Rapperul american Kanye West a devenit oficial, anul trecut, miliardar, potrivit Forbes. În prezent, West ar fi cel mai bogat om de culoare din America, după ce averea sa a crescut la 6,6 miliarde de dolari.

Pe lângă banii câștigați din muzică, el își câștigă veniturile și din afacerile sale în modă, cu brandul de haine și încălțăminte Yeezy, precum și ca investitor în linia de lenjerie a viitoarei foste soții, Kim Kardashian, Skims. Potrivit The Hollywood Reporter, rapperul-designer a semnat, anul trecut, un parteneriat cu compania GAP și a lansat linia Yeezy Gap, care este formată, în mare parte, din produse pentru care artistul este deja cunoscut. De altfel, Kanye mai are un parteneriat cu compania Adidas. Brandul său de modă Yeezy ar valora, potrivit specialiștilor, între 3,2 și 4,7 miliarde de dolari, în primul rând datorită parteneriatului cu Adidas.

Pe de altă parte, colaborarea cu Gap i-a crescut valoarea brandului lui Kanye până la suma de 970 de milioane de dolari. Restul averii artistului vine din investițiile în linia de lenjerie  Skims (1,7 miliarde de dolari), din muzică (110 milioane de dolari), iar 122 de milioane de dolari îi are sub formă de bani gheață și investiți la bursă.

Kanye West pare a fi cel mai bogat om de culoare din SUA, dar publicația Forbes neagă cifrele

Potrivit THR, artistul de 43 de ani este cel mai bogat om de culoare din SUA, depășindu-i pe fondatorul Vista Equity Partners – Robert Smith, pe cel al World Wide Technology – David Steward, Oprah Winfrey și Michael Jordan.

La scurt timp după ce Bloomberg a publicat aceste cifre, care citau un raport financiar al artistului, publicația Forbes a scris că cifrele nu sunt reale și că, potrivit calculelor lor, averea lui Kanye ar fi de 1,8 miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

Kanye West “și-a luat papucii” din casa unde locuia cu Kim Kardashian și copiii lor

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Foto: Profimedia Images