Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

De: Loredana Toma / 11.03.2021, 18:10
Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

Steve Stanulis, fostul bodyguard al lui Kanye West, va realiza un documentar în care va prezenta tot ceea ce este de povestit despre cum a fost să lucreze pentru starul american.

Stanulis a fost abordat de mai multe platforme de streaming, care sunt nerăbdătoare să înceapă producția imediat. Fosta gardă de corp a lui West a fost alături de rapper în cele mai ciudate și rușinoase momente ale artistului, inclusiv când acesta a fost în platoul emisiunii “Saturday Night Live”, la evenimentele de la Săptămâna modei de la New York și la Met Gala, unde a atras atenția prin declarații și comportament nepotrivite, potrivit NME.

Stanulis: “Vreau sa spun totul despre Kanye West, ca sa fiu lăsat în pace pentru totdeauna”

Stanulis a lucrat cu West în 2016 și a precizat că are o mulțime de povești de spus și vrea să le prezinte pe toate pentru a fi lăsat în pace definitiv. “Oriunde m-aș duce și orice aș face, toată lumea mă întreabă de West”, a spus acesta pentru Page Six.

“Fiecare zi era o nouă aventură. Am o mulțime de povești de spus. Le voi spune pe toate, pentru ca nimeni să nu mă mai întrebe nimic apoi. Am să povestesc și cum Kanye a intrat din greșeală în camera de hotel a unui demnitar italian, beat fiind, și, totodată, am să povestesc despre procesele cu care West m-a amenințat, sub diverse motive. Deși părea că sunt bodyguard-ul lui preferat și că avem o relație de lucru bună, m-a amenințat că îmi va deschide proces, cerând daune de 10 milioane de dolari. În general, m-a amenințat cu mai multe procese, de fapt, inclusiv când am declarat într-un podcast pentru Hollywood Raw, că West este “unul dintre cei mai solicitanți și indispuși artiști cu care am lucrat”.

Documentarul va fi alcătuit din declarații ale tuturor gărzilor de corp care au lucrat pentru West, inclusiv a unui bodyguard care a rezistat doar cinci minute lângă rapperul american.

În 2016, un reprezentant al lui West l-a numit pe fostul bodyguard “un parazit maniac și trist care a încălcat fiecare principiu de bază al decenței cu minciunile sale”.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne? 

Aerul respirat de Kanye West valorează zeci de mii de dolari!

Foto: Profimedia Images