Kanye West “și-a luat papucii” din casa unde locuia cu Kim Kardashian și copiii lor

De: Loredana Toma / 04.02.2021, 12:09
Kanye West “și-a luat papucii” din casa unde locuia cu Kim Kardashian și copiii lor

Vedeta de televiziune Kim Kardashian și rapperul Kanye West și-au luat din ce în ce mai în serios divorțul: cei doi au vieți separate și nu mai sunt în contact unul cu celălalt. Mai nou, Kanye și-a mutat o parte dintr-o colecție impresionantă de adidași, vreo 500 de perechi, din conacul din Calabasas, California, unde locuia împreună cu Kim și copiii lor. Artistul și-a luat mai multe lucruri din casă, însă mai are multe altele de mutat.

Kim Kardashian ar avea un plan de divorț pe care îl va dezvălui atunci când va fi pregătită, a declarat o sursă pentru People.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au patru copii, pe care Kardashian îi va crește singură, potrivit unei surse apropiate. Aceasta a mai declarat că “pe Kim nu o deranjează să-și crească singură copiii”.

Divorțul va fi “cireașa de pe tort” în ultimul sezon al show-ului “Keeping Up With The Kardashians”

Se pare că problemele lui Kim cu Kanye vor fi tema principală din ultimul sezon al show-ului  “Keeping Up With The Kardashians”  și acestea vor constitui marele final. Cel mai probabil, divorțul începe de îndată ce show-ul va fi lansat. Kim a fost deja filmată discutând despre problemele sale de cuplu, însă totul este sub clauza confidențialității până la lansarea show-ului, potrivit Mail Online.

În septembrie anul trecut, familia Kardashian a anunțat că show-ul se va încheia în 2021, după 20 de sezoane. Ultimul sezon va avea premiera pe 18 martie.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Kanye West și Kim Kardashian, în prag de divorț

Foto: Profimedia Images