French kiss sau sarutul ca-n filme

Apropo.ro / 05.05.2008, 18:00
French kiss sau sarutul ca-n filme
French kiss este atingerea limbii partenerului cu limba, dar si introducerea limbii in gura partenerului. Un gest pasional, erotic...

French kiss presupune atingerea limbii partenerului cu limba, dar si introducerea limbii in gura partenerului. Este un gest romantic sau erotic, dar plin de pasiune.

Sarutul simplu cu buzele indica o relatie nonerotica (de cele mai multe ori), insa French kiss indica si o relatie sexuala sau romantica. Sarutul frantuzesc este excitant pentru parteneri si sporeste tensiunea sexuala dinaintea partidei amoroase.

Sarutul cu limba stimuleaza si buzele, limba celuilalt, cavitatea bucala, acestea fiind zone sensibile la atingere.

Cum se face

Umezeste-ti buzele (trece usor cu limba peste ele) pentru a nu avea o senzatie neplacuta la atingere. Capul trebuie sa il inclini putin intr-o parte pentru a avea spatiu si lejeritate in sarutat. Cu ochii inchisi nu vei mai analiza fiecare parte si miscare a celuilalt si te vei simti mai bine.

Saruta prima data foarte usor (cu cat te doreste mai mult si ii dai mai putin, cu atat isi va dori si mai mult de la tine). Dupa ce ai sarutat cu buzele, deschide putin gura (iti vei da seama cum la fata locului) si cu limba umezeste-i buzele.

Nu intreba daca poti sa o saruti frantuzeste! Totul trebuie sa se desfasoare lent pentru ca senzatiile sa ofere fiori maximi. Dupa ce i-ai umezit buzele, mangaie usor limba partenerului. Jucati-va precum fac serpii la imperechere. Atentie sa nu ii faci operatie de amigdala in timpul sarutului. Nu este o senzatie placuta. Sarutul combinat cu anumite mangaieri ale partilor corpului va vor aduce trairi interioare de tensiune sexuala.

De fiecare data cand saruti este altfel. Niciodata nu vor fi sarutarile la fel. Variatia de miscari va aduce ceva nou de fiecare data. Trairile va vor impinge cum sa va miscati. Exersati cat puteti.

Atentie la neatentie

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa ai grija ca sa iasa totul bine:

respiratia – cea mai mare greseala este sa uiti sa respiri. Daca nu vrei sa lesini respira normal, in ritm normal. In anumite momente (mai erotice) este permisa si respiratia pe gura;

respiratie fresh – mesteca ceva inainte mentolat;

atentie la dinti – sa nu va loviti in dinti in furia sarutului;

fi activ – cum vrei sa te sarute, fa-o si tu. Nu sta sa astepti sa o faca doar celelalt;

regula nr. 1 – este fara reguli! Faci asa cum simti fara sa incomodezi insa. Emotiile interioare va vor ajuta.

mainile – daca le folosesti vor da o nota mai romantica sarutului. Tine-i capul cu mainile, obrajii sau gatul. Nu sta cu mainile degeaba.

vorbeste – comunicarea este importanta daca vrei ca totul sa iasa bine. Ce va place si cum va place spuneti-va fara teama.

Ce sa nu faceti

– nu sufoca cu limba;

– nu suge limba la refuz (doare);

– atentie la saliva sa nu va inecati (si prin sarut se pot lua boli infectioase, mononucleoza infectioasa de exemplu, numita si boala sarutului);

– sa nu saruti cu respiratia urat mirositoare;

– sa nu razi ca nu stie sa sarute ca si tine (da-i lectii de franceza…).

Aveti amintiri placute/neplacute in legatura cu primul…al doilea…sarut?