„Frumoasa și bestia” revine cu un prequel și cu o actriță nouă într-un rol cheie

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2021, 07:17
„Frumoasa și bestia” revine cu un prequel și cu o actriță nouă într-un rol cheie

Prequelul „Frumoasa și bestia” a fost oficial comandat și o să facă parte dintr-o serie care o să fie pe Disney Plus, conform publicației Variety.

Seria îi va avea în distribuție pe Luke Evans și Josh Gad, care vor relua rolurile lui Gaston și respectiv LeFou (Louie) din filmul „Beauty and the Beast”, din 2017. În plus, nou-venita Briana Middleton se va alătura producției ca Tilly, sora vitregă a lui Louie. Seria prequel a fost anunțată pentru prima dată ca fiind în curs de dezvoltare în martie 2020.

Acțiunea este amplasată în regatul iconic din „Frumoasa și bestia” cu ani înainte de povestea originală a lui Beast și Belle. Seria îi va avea în centrul poveștii pe Gaston și LeFou în timp ce pleacă cu sora vitregă a lui LeFou, Tilly, după ce o revelație surprinzătoare din trecutul ei iese la iveală și trimite trioul într-o călătorie neașteptată. În timp ce misterele trecutului sunt descoperite și pericolele prezentului cresc, prietenii vechi și dușmanii noi scot la iveală faptul că acest regat familiar adăpostește multe secrete.

„Pentru oricine s-a întrebat vreodată cum o brută ca Gaston și un bleg ca LeFou ar fi putut deveni vreodată prieteni și parteneri sau cum o vrăjitoare mistică a venit să arunce acea vrajă fatală asupra prințului transformat în fiară, această serie va oferi în cele din urmă răspunsuri … și provoacă un nou set de întrebări ”, a declarat Gary Marsh, președinte și director creativ al Disney Branded Television.

Disney Plus a o comandă de opt episoade pentru aceatstă serie, dezvoltată, produsă și scrisă de Gad, Edward Kitsis și Adam Horowitz. Liesl Tommy, prima femeie de culoare nominalizată vreodată la Premiul Tony pentru cea mai bună regie pentru o piesă va produce și va regiza primul episod. Proiectul va include, de asemenea, o coloană sonoră originală a legendarului compozitor Alan Menken, care va fi și producător executiv. Versurile primului episod vor fi de Glenn Slater. Producția va începe în primăvara anului 2022.

Seria va marca unul dintre primele roluri majore de pe ecran ale lui Middleton. Apoi ea va mai putea fi văzută în producția „The Tender Bar”, alături de Ben Affleck și Tye Sheridan. Filmul se bazează pe memoriile lui J.R. Moehringer, în regia și producția lui George Clooney.

CITEȘTE ȘI: Emma Watson va fi Belle într-o nouă adaptare a poveştii „Frumoasa şi Bestia”

Foto: outnow.ch