De ce nu are orgasm?

Apropo.ro / 21.05.2008, 08:30
De ce nu are orgasm?
Nu trebuie sa dramatizezi si sa crezi ca esti cel mai prost barbat la pat. Comunicarea este puntea de legatura dintre voi.

Nu trebuie sa dramatizezi si sa crezi ca esti cel mai prost barbat la pat. Desigur, tine si de priceperea ta in tainele femeilor. Un barbat trebuie sa stie cum sa isi satisfaca femeia la orizontala, ca si in cazul invers.

Nu pricepi unde gresesti pentru ca ii place cand o saruti, cand o mangai, cand te joci cu degetele acolo unde este mai sensibila. Asta nu se intampla doar in cazul femeilor, insa aici are o mai mare frecventa.

Urmareste-i reactiile atunci cand esti tandru, cum se excita, ce ii place mai mult, cum ii place, ce o deranjeaza pentru ca din asta sa inveti ceva.

De ce nu ar avea orgasm

– nu-i place barba ta pentru ca o inteapa;

nu ii mai saruti corpul ca altadata;

– ii strangi cu dintii sau degetele sfracurile prea tare;

– ii sufli in ureche si ii e teama sa nu o traga curentul;

– o musti ca un canibal;

– ajungi prea repede la penetrare;

– te opresti atunci cand nu ar trebui sa o faci;

– ritmul tau nu se pupa cu al ei;

– ii apesi clitorisul cu degetele prea insistent;

– nu esti atent la emotiile si trairile ei;

– esti prea obosit sa faci mai multe in pat;

– nu te gandesti la un sex oral si o stimulare vaginala lenta;

– ai miscari stangace si nu esti sigur pe tine;

– nu o exciti indeajuns de bine;

– cand o penetrezi nu esti atent la ce simte ea;

– nu o mai saruti cum o faceai altadata;

ejaculezi prea repede;

– este inhibata.

Comunicarea este puntea de legatura dintre voi. Pentru fiecare lucru care nu merge trebuie sa gasiti o rezolvare. Spune-ti-va ce va place si ce nu, pentru ca amandoi sa ajungeti la orgasm. Poate nici ea nu este foarte experimentata, dar trebuie sa invatati amandoi.

Invatati ca orgasmul nu se obtine doar prin penetrare vaginala, ci este nevoie de putin joc erotic, mangaieri, sarutari si o mica doza de perversiune. Incercati sa transpuneti in pat gandurile erotice, atat cat se poate. Nu trebuie sa aveti rusine unul fata de celalalt daca va dezbracati si aveti lumina aprinsa.

Fa un exercitiu sa vezi daca esti un barbat priceput. Uita putin de tine si pune-o pe ea pe locul intai. Realizeaza o atmosfera relaxanta, intinde-o pe pat usor si pastreaza contactul vizual. Dupa cum bine stii, este folositor sa ai la indemana un ulei de masaj sau frisca. Fa-i un masaj stimulant, mainile tale sa nu lase niciun petic de piele nemangaiat si sarutat. Joaca-te cu organele ei genitale. Fara graba. Maseaza in exterior, maseaza si interior usor. Cand vei vedea ca se umezeste si geme, atunci inseamna ca te pricepi. Nu te opri aici, insa. Insista pana in momentul in care vezi ca ea isi doreste cu ardoare sa o patrunzi. In mod sigur, in tot acest timp, si tu te vei excita. Acum ca ai cu ce, apropie-te de ea usor si patrunde-o lent. Putin cate putin…de dragul ei! Te misti uramarindu-i reactiile si miscarile gurii, mainilor, bazinului. Nu impune miscarea, ci las-o sa te traga ea, asa cum simte ca are nevoie. Cand va veni acel moment, te poti misca ceva mai ritmat pentru a-i oferi acel orgasm pe care si-l dorea. Chiar daca acum este 1-0 scorul, tu esti un barbat care stie sa satisfaca orice femeie. Esti mai puternic cu fiecare orgasm pe care il oferi!

Ti s-a intamplat pana acum ca partenera sa nu aiba orgasm, chiar daca ai dat tot ce puteai? Ce crezi ca ar mai trebui sa o duci in al noualea cer?