Punctul G, localizat si stimulat

Apropo.ro / 06.05.2008, 12:53
Punctul G, localizat si stimulat
Punctul G este o zona erogena sensibila, specifica femeilor, si care stimulata iti permite obtinerea unor senzatii sexuale intense.

Punctul G este o zona erogena sensibila, specifica femeilor care permite obtinerea unor senzatii sexuale intense.

Punctul G a fost descoperit de sexologul neamt Ernst Grafenberg prin anii 1950. Acesta a localizat Punctul G ca fiind in interiorul vaginului, in spatele osului pubian, de marimea unui bob de fasole.

Cum depistam punctul magic

Stai intinsa si cu picioarele desfacute. Lubrifiaza un deget (tu sau iubitul tau) si introdu-l cam 2 – 5 cm in interiorul vaginului. Acolo, preseaza peretele frontal al vaginului. Prin atingerea punctului vei avea o usoara senzatie de urinare.

Asa da!

De preferat ar fi sa nu ai unghii pentru a nu zgaria.

Sanatos este sa porti o manusa de latex.

Foloseste un lubrifiant pe baza de apa.

Miscarile executa-le circular si alterneaza ritmul.

Preseaza zona. Executa cercuri mici si miscari de dute-vino.

Cum il stimulam?

Cu degetul ne-am lamurit cum sta treaba, acum trebuie sa intri in actiune si cu altceva. Cea mai buna pozitie de sex pentru a fi stimulat Punctul G este pozitia capra.

O alta pozitie prin care iti poate fi stimulat Punctul G este aceea in care tu stai pe burta, intinsa, cu picioarele desfacute, iar iubitul tau te stimuleaza cu degetele in vagin pana te aduce in starea de superexcitatie. Este posibil sa ai o senzatie de mictiune insa, daca se intampla – nu te speria … nu este altceva decat ejaculare…feminina (cel mai adesea provocata prin stimularea Punctului G).

Daca tu vei sta deasupra lui, in timpul partidei, vei avea ocazia sa te misti asa cum simti. Partenerul iti poate atinge clitorisul – asta te va excita si mai mult.

Sexul oral combinat cu folosirea degetelor in masarea zonei sensibile este o alta modalitate de a ajunge la orgasm.

Prin masarea corecta a Punctului G, cele mai multe femei ajung la orgasme multiple, iar altele ejaculeaza. Daca este stimulat corect Punctul G se va umfla (dar nu ca un balon ci ca un bob de fasole, asa cum spuneam mai sus).

Pentru a nu exista disconfort, partenerul trebuie sa o ia la pasi marunti pana ajunge la punct…mai intai pregateste clitorisul, il maseaza, apoi mai stationeaza la intrarea in vagin, dupa care, cand esti umeda, porneste in cautarea bobului de fasole erotic.

Cat esti concentrat pe … punct foloseste si cealalta mana, fie tot in zona vaginului, fie pe sani, sfarcuri sau alta parte a corpului. Cauta-i gura pentru sarutari tandre si excitante.

Chiar daca am mentionat pozitiile de mai sus ca fiind stimulatoare rapide, nici celelate pozitii nu sunt de ocolit. Fiecare cuplu ajunge la orgasm in anume pozitii, diferite sau nu de ale altor cupluri. Fiecare cuplu se intelege intr-un anume fel la pat si isi comunica dorintele.

Daca un barbat stie sa dea de mirificul punct, cu siguranta partenera se va da greu urnita de la el din asternuturi… Tu ce zici?