„Dadaca” Fran Drescher are in vene sange romanesc!

Apropo.ro / 01.10.2008, 15:49
Actrita Fran Drescher "Dadaca" i-a marturisit lui Maruta, la "Happy Hour", ca se simte bine in Romania pentru ca este romanca!

Actrita Fran Drescher, "Dadaca", i-a marturisit lui Maruta, la "Happy Hour", ca se simte bine in Romania pentru ca este romanca! In cadrul emisiunii Fran a povestit ca stra-stra-bunica ei a fost moldoveanca, din Focsani, de unde a emigrat la New York.

Vesela si cu un ras transmisibil, "Dadaca" a primit, in direct, la emisiune un tort surpriza si flori din partea echipei "Happy Hour" pentru ziua ei de nastere. Chiar ieri actrita a implinit 51 de ani.

Tot in cadrul emisiunii, Fran Drescher, a povestit prin ce experiente a trecut din cauza cancerului, ca a avut nevoie de opt doctori pentru a obtine un diagnostic. Actrita recunoaste ca dupa lupta cu aceasta boala este o persoana mai buna si ca si-a schimbat stilul de viata.

Vizita ei in Romania este in scop umanitar, deoarece isi doreste sa vorbeasca despre sanatatea femeilor si cat de importanta este prevenirea cancerului. Ea trage un semnal de alarma si indeamna toate femeile sa isi faca analizele cu regularitate pentru a depista la timp o posibila boala. In acest sens, actrita a scris o carte, "Cancer Shmancer", in care povesteste cum a luptat ea impotriva acestei boli.

Cand Maruta a intrebat-o despre viata personala, Fran Drescher a povestit ca a fost casatorita cu iubitul ei din liceu, insa nu recomanda nimanui sa se casatoreasca la o varsta foarte mica. In prezent este divortata, dar in prezent a redescoperit dragostea.

Desi are 51 de ani, Fran regreta ca nu are copii, dar povesteste ca nu va putea sa aduca unul pe lume. Fran Drescher a afirmat ca daca va adopta un copil vreodata, il va infia din Romania.

GALERIE FOTO

fran drescher, maruta

fran drescher, maruta si veveritele

Â