Imbratisari gratuite, astazi, in 65 de orase din Romania!

De: Dragos Tanase / 20.05.2009, 11:58
Al treilea eveniment "Imbratisari Gratuite" (Free Hugs), la nivel national, s-a desfasurat astazi pe strazile a 65 de orase din Romania!

Al treilea eveniment "Imbratisari Gratuite" (Free Hugs), la nivel national, s-a desfasurat astazi pe strazile a 65 de orase din Romania!

Peste 1500 de voluntari au daruit, astfel, imbratisari gratuite, dar si un zambet, trecatorilor care s-au aflat in acel moment in zonele " de actiune".

In Bucuresti, "Marea Imbratisare" s-a deschis pe ritmuri de tobe africane, la ora 12 :00, in Foisorul de lemn din mijlocul parcului Cismigiu.

Echipa "Drum Cafe", in frunte cu renumitul percutionist Ati de Chile, i-a antrenat pe participanti intai cu ritmuri simple, apoi cu beat-uri in crescendo, atragand o multime de curiosi in jurul foisorului.

Pentru prima oara, "Free Hugs" a fost organizat de site-ul Lume Buna, care a reusit sa "cheme la imbratisat" peste 50 de bucuresteni, in prima parte a zilei.

Tinerii au pornit, in grupuri, spre fiecare iesire din Cismigiu, indreptandu-se apoi spre Teatrul National. Pe tot parcursul drumului, au oferit imbratisari si zambete fara a tine de cont de sexul, varsta ori graba trecatorilor.

Majoritatea oamenilor au acceptat imbratisarile gratuite cu caldura, intreband uneori "pentru ce?". Blogger-ul Pandutzu a gasit cel mai bun raspuns: "Pentru o zi buna!".

Foarte putini au fost cei care au trecut mai departe cu o privire incruntata, semn ca ne obisnuim cu initiativele spontane, cu bucuria de-a trai, cu gesturile frumoase facute fara asteptari.

VEZI AICI locurile si orele de intalnire, in tara!

Foto: Cosmin Bararu

Cum ti se pare aceasta initiativa? Ai participat si tu? Comenteaza aici!

GALERIE FOTO DE LA "FREE HUGS" DIN BUCURESTI (Parcul Cismigiu)

Free hugs

Free Hugs

Free Hugs