Gafa de la o televiziune care i-a făcut pe bunici să intre în pământ de rușine. „De când este acceptat la știri un limbaj dezgustător?”

De: Alex Manole / 16.02.2021, 10:48

Telespectatorii unei televiziuni au avut un șoc în momentul în care au privit ecranele televizorului. În timpul jurnalului de știri de seară a fost difuzată imaginea unei sportive împreună cu câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

Ce scria într-un comentariu a stârnit furia bunicilor care priveau știrile împreună cu nepoții.

În timpul jurnalului de seară de la BBC a fost difuzată postarea unei gimnaste. Alături de imaginea tinerei se aflau comentariile urmăritorilor ei. Un comentariu indecent și necenzurat  – „I love to f*** your a**” – i-a șocat pe telespectatori.

O femeie în vârstă de 55 de ani a reclamat că în timp ce se uita pe BBC a rămas șocată citind un comentariu mai mult decât nepotrivit. Femeia care se afla în fața televizorului a declarat că ceea ce a făcut-o să se simtă extrem de prost a fost faptul că alături de ea se afla nepoata de șase ani.

Gafa a trecut neobservată în timpul transmisiunii. (Foto: captură din video)

„Au difuzat imaginea de pe Instagram a unui model plus size. Când am văzut comentariul nu mi-a venit să cred. Am rămas mască”, a spus femeia.

Un alt telespectator a postat pe Twitter: „De când este acceptat la știri un limbaj dezgustător?”

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat că „greșeala a fost cenzurată imediat după ce a fost observată”.

Sursa: Mirror.co.uk

CITEȘTE ȘI:

Jennifer Aniston, taxată pentru o gafă pe Instagram

I-au cedat pantalonii! Fata de la meteo, gafă vestimentară la TV