Gafa făcută de o prezentatoare de radio. Îi e jenă să mai meargă la sală

De: Alex Manole / 31.05.2021, 07:42

Gemma Hill, o prezentatoare de emisiune la radio, a povestit pe o rețea de socializare incidentul jenant priun care a trecut recent.

Femeia, care a născut de curând, a glumit, pe TikTok, că s-ar putea să fie nevoită să schimbe sala la care merge în urma unei gafe.

Noul ei antrenor personal i-a cerut să își facă selfie-uri înainte și după antrenamente, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, pentru a vedea mai clar progresul său în materie de condiție fizică.

Hill, care lucrează la stația de radio Heart West Midlands, și-a făcut selfie, iar imediat după aceea i l-a trimis bărbatului. Răspunsul lui a pus-o într-un moment dificil. „Hei, îmi pare rău Gem, dar am vrut să spun că trebuie să faci poze pentru tine, nu să mi le trimiți mie”, i-a scris antrenorul.

Gemma și-a cerut scuze, iar bărbatul i-a spus că se afla la masă cu prietena lui atunci când a primit imaginile și că a trebuit să dea niște explicații. „Nu le cer clienților să îmi trimită poze în lenjerie intimă”, a adăugat antrenorul.

@radiogemmahillHow do I go back ? #PT #gymfail #mumsoktiktok #gym #gym #over30 #fitlovers #fitnessfunny

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Hill a declarat că se simte jenată și i-a întrebat pe prietenii ei de pe reațeaua de socializare cum să se întoarcă acum la sală?

Mulți utilizatori i-au spus că o astfel de gafă nu este greu de făcut. „Nu îți face griji. Aș fi crezut probabil la fel!”, a scris o persoană.

Sursa: TikTok/radiogemmahill

Foto: Instagram/radiogemmahill

CITEȘTE ȘI:

FOTO: Gafă la o emisiune tv. Subtitrarea apărută pe ecran, interzisă minorilor

Jennifer Aniston, taxată pentru o gafă pe Instagram