Gal Gadot s-a alăturat remake-ului ”Albă ca Zăpada” de la Disney, în rolul reginei malefice

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 11:33
Gal Gadot s-a alăturat remake-ului ”Albă ca Zăpada” de la Disney, în rolul reginei malefice

Gal Gadot se află în negocieri finale pentru a o interpreta pe regina malefică în viitoarea adaptare live-action de la Disney a „Albă ca Zăpada”, a confirmat o sursă apropiată proiectului pentru publicația Variety.

Gal Gadot va juca alături de Rachel Zegler (”West Side Story”), care a fost distribuită în rolul prințesei din povestea clasică, în iunie. Deoarece Gadot este cunoscută în primul rând pentru rolul de super-eroină în franciza DC ”Wonder Woman”, partitura ca regină malefică îi va oferi actriței șansa de a arăta o latură mai puțin cunoscută a talentului ei.

În basmul atemporal care a devenit primul film animat al Disney în 1937, regina malefică încearcă să o păcălească pe Alba ca Zăpada să mănânce un măr otrăvit după ce a devenit geloasă pe frumusețea ei.

Marc Webb,  cunoscut pentru filmele ”The Amazing Spider-Man” cu Andrew Garfield și ”500 Days of Summer”, urmează să regizeze adaptarea care nu are încă un nume. Marc Platt va fi producător alături de duo-ul de compozitori Benj Pasek și Justin Paul, care scriu muzică pentru noul film. Producția este de așteptată să înceapă în 2022.

Alte remake-uri Disney aflate în prezent în lucru includ ”Mica Sirenă” cu Halle Bailey în rol principal, ”Pinocchio” cu Tom Hanks și ”Lilo și Stitch” regizat de Jon M. Chu.

Bazat pe basmul fraților Grimm, „Albă ca Zăpada” spune povestea unei prințese orfane care trăiește cu mama ei vitregă, o regina malefică. Invidioasă pe frumusețea fiicei sale vitrege, încearcă să o otrăvească. Cu ajutorul a șapte pitici, Albă ca Zăpada scapă de regină și, în cele din urmă, își găsește dragostea, trăind fericită până la adânci bătrâneți.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător (trailer)