Gala Globurile de Aur, transmisă în premieră de pe cele două coaste ale Americii

De: Ana Obretin / 03.02.2021, 09:56
Gala Globurile de Aur, transmisă în premieră de pe cele două coaste ale Americii

Actrițele Tina Fey și Amy Poehler vor găzdui cea de-a 78-a ediție a galei Globurile de Aur de pe cele două coaste ale Americii. Astfel, Tina Fey va transmite în direct de la The Rainbow Room, Rockefeller Center din New York City, în timp ce Amy Poehler se va afla în locul obișnuit, Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

Aceasta este pentru prima dată când gala este transmisă din mai multe locuri. Decizia a fost luată de producătorii evenimentului, Asociația Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), NBC și Dick Clark Prods., pentru a se adapta realității realizării unei astfel de gale în timpul pandemiei, anunță Variety. Nu se știe deocamdată dacă prezentatorii și nominalizații, care vor fi anunțați miercuri după amiază, vor fi invitați să participe personal, online sau prin ambele mijloace, așa cum s-a întâmplat la gala premiilor Primetime Emmy din septembrie 2020.

Gala va avea loc pe 28 februarie, cu aproape două luni mai târziu decât în ​​mod obișnuit. 

După cum s-a anunțat anterior, Satchel și Jackson Lee, copiii cineastului nominalizat de trei ori la Globurile de Aur Spike Lee, și ai producătoarei Tonya Lewis Lee, vor fi ambasadorii galei din 2021.

Miercuri, actrițele Sarah Jessica Parker și Taraji P. Henson vor anunța nominalizările la ediția de anul acesta a Globurilor de Aur. 

Anul trecut, gazda galei a fost actorul de comedie Ricky Gervais. Evenimentul din 5 ianuarie 2020 a fost unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune ale anului, cu o medie de 19,2 milioane de telespectatori. 

CITEȘTE ȘI: Copiii lui Spike Lee sunt ambasadorii galei Globurile de Aur 2021

Foto: Profimedia Images