Gala premiilor Gopo, transmisă pe VOYO și PRO Cinema

De: Ana Obretin / 23.06.2021, 16:46
Gala premiilor Gopo, transmisă pe VOYO și PRO Cinema

Cele mai importante realizări cinematografice românești vor fi premiate anul acesta pe 29 iunie, într-unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniu: gala premiilor Gopo. VOYO va transmite live gala, de la ora 19.30, iar cele mai importante momente ale evenimentului vor fi difuzate la PRO Cinema, pe 1 iulie, de la 20.30.

La gală vor fi acordate 26 de premii – 21 pentru realizările cinematografice din anul precedent, 4 speciale și cel al publicului, care va fi acordat filmului cu cel mai mare succes în box-office.

Prezentatoarea Amalia Enache va fi prezentă pe covorul roșu și spune că este foarte mândră să poată face, an de an, la premiile Gopo, interviuri cu cineaștii nominalizați și invitați.

„Anul trecut a ținut cinematografele mai mult închise, iar producția de film românesc mai degrabă s-a târât, lovită din toate părțile și nesprijinită în vreun fel, că doar era văzută cu mult înainte de pandemie drept „neesențială”. La Campionatul European de Fotbal nu ne-am calificat, în schimb ne-am „calificat” chiar în acest an teribil la Oscaruri, iar un film românesc a câștigat, din nou, Ursul de Aur la Berlin. Eu sunt foarte mândră să pot face aceste interviuri pe covorul roșu la Premiile Gopo, an de an, căci admir din tot sufletul regizori, scenariști, producători, actori români care mă surprind nu doar cu talentul lor, dar cu rezistența la tot felul de vremuri potrivnice”, a spus Amalia Enache, potrivit unui comunicat remis Apropo.

CITEȘTE ȘI: Doina Levintza primește premiul pentru întreaga activitate la gala Gopo 2021

UEFA Euro 2020: Campionatul începe vineri pe Pro TV și Voyo

Foto: Pro TV