Galerie foto de la concertul Lady Gaga la București

Apropo.ro / 17.08.2012, 11:30
Lady Gaga a susținut, ieri seară, un concert incendiar în Piața Constituției din Capitală, în fața a peste 35.000 de fani, români și străini. Vezi poze și video.

Lady Gaga a făcut un mare show în fața publicului din România, în Piața Constituției din Capitală.

GALERIE FOTO

Lady Gaga

Spectacolul, organizat de eMagic, susținut la București face parte din turneul „The Born This Way Ball”. Artista a cântat toate hit-urile care au consacrat-o și a schimbat mai multe ținute extravagante.

Sunt privilegiată și fericită să fiu cu voi. Toți au fost atât de drăguți cu mine, așa că o să dansez de o să îmi rup fundul în aceste două ore„, a spus ea.

Lady Gaga

Artista a cântat în deschidere piesa „Highway Unicorn”, intrând pe scenă pe un cal mecanic acompaniată de echipa de dansatori, după care au urmat piese precum „Government Hooker”, „Born This Way”, la care Lady Gaga a avut un scenariu suprarealist, a fost, pe rând, mamă și copil născut și a ieșit dintr-un uter imens.

Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creație a guvernului vostru. Dar suntem asemănători. Împărțim aceleași vise, aceleași speranțe. Sunt tot ce iubiți în legătură cu voi și tot ce urâți la voi„, a spus artista.

Lady Gaga

Lady Gaga a avut și un moment extrem de sincer înainte de interpretarea piesei „Princess Die”: „M-am dus în culise pentru că am vomat și nu am vrut să vedeți asta… mi se întâmplă uneori„.

Din show nu a lipsit nici celebra rochie din carne a artistei, care a dansat printre carcase tranșate. Dansatorii vedetei au dat dovadă de profesionalism, ei fiind în priză pe tot parcursul evenimentului.

Spectacolul a continuat la fel de incendiar precum a început. Publicul a fost în delir și a cântat cot la cot cu artista, fiecare piesă. Atât Lady Gaga, cât și echipa sa, au reușit să creeze pentru două ore o atmosferă de zile mari în Piata Constituției.

Lady Gaga

Publicul a fost alcătuit atât din români, cât și din fani străini. Nici vedetele autohtone nu au lipsit de la un asemenea spectacol, printre ele fiind remarcată „mini-Gaga” Viorica de la Clejani, care s-a costumat corespunzător atmosferei.

Show-ul s-a încheiat cu piesa „Marry The Night”, la care Lady Gaga a luat doi copii din public pe scenă, un băiat și o fată, alături de care a cântat și a dansat.

Iată care a fost setlist-ul lui Lady Gaga de la concert:

Highway Unicorn (Road To Love)

Government Hooker

Born This Way

Black Jesus † Amen Fashion

Bloody Mary

Bad Romance

Judas

Fashion Of His Love

Just Dance

LoveGame

Telephone

(Lady Gaga feat. Beyoncé cover)

Heavy Metal Lover

Bad Kids

Princess Die

Yoü and I

Electric Chapel

Americano

Poker Face

Alejandro

Paparazzi

Scheiße

Encore:

The Edge Of Glory

Marry The Night