„Game of Thrones”: Trailerul oficial al seriei spin-off „House of the Dragon” a fost lansat

De: Ana Obretin / 21.07.2022, 08:45

Trailerul oficial „House of the Dragon”, seria spin-off a poducției de succes „Game of Thrones”, a fost lansat, cu o lună înainte de premiera pe HBO Max. Imaginile făcute publice de producători sunt explozive și dramatice.

Urmărește trailerul mai jos:

Trailerul se deschide cu actorul Matt Smith – care îl interpretează pe prințul Daemon, fratele mai mic al lui Viserys – spunând solemn: „Războiul este în desfîșurare”, înainte ca în imagini să apară un dragon uriaș care se învârte pe cer. Prințul Daemon continuă: „Visul a fost mai clar decât o amintire. Când am auzit zgomotul copitelor, cu tunete, scuturi care se zboară și săbii care țiuiau, mi-am așezat moștenitorul pe tronul de fier și toți dragonii au urlat ca unul”.

CITEȘTE ȘI: 13 filme și seriale în care Sean Bean nu moare

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021 

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Seria „House of the Dragon” are acțiunea plasată cu 200 de ani înainte de cea prezentată în „Game of Thrones” și spune povestea Casei Targaryen, sub conducerea regelui Viserys I, scrie Variety.

Pe lângă Smith, în noua serie mai joacă Paddy Considine, în rolul regelui Viserys I, și Emma D’Arcy, ca prințesa Rhaenyra, primul copil al monarhului. Li se alătură Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Frankel, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno.

Seria va avea premiera pe HBO și HBO Max pe 21 august în SUA. 

CITEȘTE ȘI: „House of the Dragon”, serialul prequel „Game of Thrones”, va debuta în august

Foto: Profimedia Images