„General Hospital”, cel mai bun serial dramatic la gala Daytime Emmy Awards

De: Nicoleta Lepădatu / 27.06.2021, 13:46
„General Hospital

General Hospital” a fost premiant la Gala Daytime Emmy, dedicată producţiilor de televiziune ale căror ore de difuzare sunt pe parcursul zilei. Evenimentul a fost prezentat de Sheryl Underwood, una dintre gazdele emisiunii The Talk”.

General Hospital” a câştigat premiul Daytime Emmy pentru cel mai bun serial dramatic. Trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar a fost acordat lui Max Gail, pentru performața din același serial. Marla Adams a câștigat marele premiu  pentru rolul secundar din The Young and the Restless”, unul dintre cele mai longevive seriale TV.

Maurice Benard şi Jacqueline MacInnes au fost premiaţi datorită intepretărilor lor din serialele General Hospital”, respectiv The Bold and the Beautiful”, actorii având roluri principale.

Lista premiilor pentru General Hospital”  a fost completată de cele pentru regie și au mers la: Frank Valentini, Larry Carpenter, William Ludel, Gary Tomlin, Phideaux Xavier, Denise Van Cleave şi Tina Keller.

Larry King a fost premiat postum la categoria Cel mai bun prezentator al unui talk-show informativ”. Larry King a murit la vârsta de 87 de ani, în ianuarie 2021.

Trofeul pentru „Cel mai bun talk-show de divertisment” a mers la Kelly Clarkson Show”, iar gaza acestei emisiuni, cântăreaţă americană Kelly Clarkson, a câştigat și premiul pentru Cel mai bun prezentator al unui talk-show de divertisment”.

Cel mai bun talk-show informativ” a fost desemnat Red Table Talk”, o emisiune prezentată de Jada Pinkett Smith.

Printre prezentatorii care au participat la gala de vineri seară s-au aflat vedete importante din showbizul american, precum Drew Barrymore, Gloria Estefan, Mario Lopez, Gianna De Laurentiis şi Al Roker.

Gala Daytime Emmy Awards premiază cele mai notabile realizări din domeniul producţiilor TV diurne. Prima ediție a avut loc în  1974 şi de-a lungul timpului a recompensat artişti şi programe de televiziune difuzate între orele 14:00 şi 18:00.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Daytime Emmy Awards – General Hospital și Larry King, în topul nominalizărilor