Genurile de filme pe care cinefilii pur și simplu nu le pot „digera”

De: Adrian Popa / 10.01.2022, 15:25
Genurile de filme pe care cinefilii pur și simplu nu le pot „digera”

Există filme, precum cele despre viața unor muzicieni, parcă trase la indigo. În acest caz scenariile sunt ușor de recunoscut: eroul principal pornește de la zero, scote un hit, devine faimos, faima îl obosește, iese din lumina reflectoarelor după o întâmplare nefericită sau o tragedie, iar în final revine în prim plan mai puternic ca niciodată.

Totuși, nu filmele biografice sunt cele pe care cinefilii le detestă cel mai mult. O postare făcută pe platforma Reddit sugerează care este cel mai enervant tip de film.

„Care este genul de film care pur și simplu nu te prinde?”, a întrebat un utilizator. Până la momentul redactării acestui articol au răspuns peste 7.000 de oameni, iar un număr și mai mare de utilizatori au votat propunerile făcute de aceștia.

Aproape 11.000 de utilizatori au votat că nu se pot uita la filme romantice în care personajul principal suferă de o boală incurabilă. Exemple de astfel de filme sunt: „Sweet November” (2001), „ Away from Her” (2006), „My Life” (1993) sau „Now is Good” (2012).

Pe locul doi s-au situat, cu peste 5.200 de voturi, filmele biografice despre muzicieni faimoși, precum „Ray” (2004) sau „Bohemian Rhapsody” (2018).

Pe locul trei, cu 3.900 de voturi, a fost ales genul „gore horror”, acele filme de groază foarte violente și sângeroase. Exemple sunt Hostel (2005) sau „The Green Inferno” (2013).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Cel mai greu de privit moment din „Salvați soldatul Ryan”, potrivit utilizatorilor de Reddit (VIDEO)

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)