Cel mai greu de privit moment din „Salvați soldatul Ryan”, potrivit utilizatorilor de Reddit (VIDEO)

De: Adrian Popa / 04.01.2022, 16:42
Cel mai greu de privit moment din „Salvați soldatul Ryan”, potrivit utilizatorilor de Reddit (VIDEO)

„Salvați soldatul Ryan” / „Saving Private Ryan” este unul dintre cele mai bune și mai influente filme de război din toate timpurile. În pelicula regizată de Steven Spielberg, care îl are pe Tom Hanks în rolul principal, sunt multe momente emoționante, profunde, dar și o mulțime de scene extrem de dure.

Potrivit War History Online, momentele debarcării din Normandia le-au scos la suprafață amintiri extrem de dureroase unor veterani care suferă de sindrom post-traumatic.

Însă nu acela este momentul cel mai greu de privit, potrivit utilizatorilor platformei Reddit. Unul dintre aceștia a întrebat care sunt unele dintre cel mai dificil de privit momente din filme. Au răspuns peste 300 de persoane.

Unul dintre cele mai apreciate răspunsuri, legate de filmul lui Spielberg, a fost cel care a indicat moartea personajului Stanley Mellish (Adam Goldberg). „În Saving Private Ryan când germanul înfige cuțitul în acel tip și îi șușotește la ureche în timp ce moare. M-a făcut să mă simt extrem de inconfortabil”, a scris u/dollerz.

Scena se petrece în timpul bătăliei pentru Ramelle. Soldatul Mellish rămâne fără muniție și ajunge față în față cu un soldat german, membru al Waffen-SS. Între cei doi are loc o luptă, iar în final americanul este ucis. Asta în timp ce caporalul Timothy Upham (Jeremy Davies) stă în apropiere, paralizat de frică și incapabil să îl ajute.

În clipul video de mai jos puteți vedea momentul respectiv:

CITEȘTE ȘI:

TOP 3: Cele mai bune filme de comedie americane din istorie

Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele