George Clooney: “M-aș lua pe mine însumi pe o insulă pustie”

De: Loredana Toma / 01.02.2021, 14:26
George Clooney: “M-aș lua pe mine însumi pe o insulă pustie”

După ce, cu ceva timp în urmă, a mărturisit că se tunde singur și că este și frizerul casei, actorul american George Clooney declară că are și talent de croitor.

Actorul a povestit că se pricepe să repare haine și, când este nevoie, îi coase rochiile soției sale, Amal, sau lucrurile copiilor.

În timpul carantinei, actorul și-a găsit diverse îndeletniciri pe lângă casă, pentru a nu simți atmosfera pandemiei ca fiind atât de apăsătoare. A curățat și vopsit mobila, pentru că se deterioarase puțin, a împrejmuit cu sârmă tot spațiul cățelului lor și a reparat o mulțime de haine pentru gemenii săi. “Am fost burlac mult timp și nici n-am avut bani. A trebuit să învăț să fac de toate”, a spus actorul, potrivit ETonline.

Actorul în vârstă de 59 de ani a declarat că, dacă ar fi să plece pe o insulă pustie, s-ar lua pe el însuși cu el pentru a supraviețui. “Și prietenii mei m-ar lua tot pe mine. Îi puteți întreba dacă vreți”, a mai spus Clooney.

“Le  scriu scrisori soției și prietenilor”

Actorul a mai dezvălui că este mai de modă veche și preferă scrisorile sms-urilor, iar cu platformele de social media nu este deloc prieten, mai ales de când a avut accident cu scuterul și oamenii s-au grăbit să facă poze în loc să-l ajute.

“Eu și Amal mereu ne scriem scrisori. Eu i le las pe biroul ei, iar ea mi le lasă sub pernă. Am scrisori chiar și de la Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck, pe care le-am înrămat și le-am agățat pe pereți, în casă”,  a mai spus Clooney.

CITEȘTE ȘI: George Clooney va juca în seria SF “Buck Rogers”

Foto: Profimedia Images