Gerard Butler a rănit trei persoane într-o singură zi de filmare

De: Nicoleta Lepădatu / 09.09.2021, 07:17
Gerard Butler a rănit trei persoane într-o singură zi de filmare

Gerard Butler a recunoscut că a rănit trei persoane într-o singură zi în timp ce filma pentru cea mai recentă producție a sa „CopShop”.

Potrivit actorului, el își desfășura propriile scene de acțiune în timpul filmării, care s-au încheiat dezastruos pentru distribuția și cascadorii din jur. De obicei, spunea el, șansele ca un coleg să fie rănit erau incredibil de rare, iar majoritatea victimelor din ziua respectivă au ajuns în acea situație pur și simplu din cauza ghinionului.

„Mă luptam cu un cascador și el s-a lovit cu capul pe dulap și s-a rănit, tocmai din cauza locului în care se afla”, a spus Gerard Butler descriind sângeroasele secvențe de pe platourile de filmare.

Al doilea incident a implicat un alt cascador care s-a rănit în zona capului. Acesta se ferea pentru a evita atacul lui Butler și a reușit să se lovească de un stâlp și să își spargă capul. În cele din urmă, vedeta și-a împușcat neintenționat co-starul Ryan O’Nan în stomac cu un pistol cu electroșocuri.

„Ryan, pentru un alt rol, are o burtă destul de mare. A trebuit să se îngrașe destul de mult pentru asta”, a explicat Gerard Butler. „Așa că protecția s-a rupt – pentru că aceste arme au niște fire metalice ascuțite în ele -, iar burta i-a rămas descoperită și l-am împușcat.”

Ca răspuns la ziua lui extrem de nefericită pe platou, Gerard Butler a spus: „Am început să mă gândesc la pensionare”.

În august, Butler a intentat un proces împotriva companiilor de producție Nu Image și Millennium Films, susținând că i se datorează peste 10 milioane de dolari din profiturile filmului de acțiune „Olympus Has Fallen” din 2013.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Mike Colter i se alătură lui Gerard Butler în distribuția thrillerului „The Plane”