Gestul remarcabil pe care Chris Hemsworth l-a făcut pentru Natalie Portman înainte de filmarea scenei sărutului din „Thor”

De: Nicoleta Lepădatu / 14.07.2022, 15:54
Gestul remarcabil pe care Chris Hemsworth l-a făcut pentru Natalie Portman înainte de filmarea scenei sărutului din „Thor”

Dintre numeroasele diferențe dintre co-starurile din „Thor: Love & Thunder” Chris Hemsworth și Natalie Portman (un trofeu Oscar, înălțimea), poate cea mai notabilă pentru gestul remarcabil pe care actorul l-a făcut este faptul că cei doi au diete diferite.

Portman, care se întoarce în Universul cinematografic Marvel în noua continuare ca Dr. Jane Foster, a fost vegană și vegetariană pentru cea mai mare parte a vieții ei, în timp ce Hemsworth cu siguranță nu este.

Pentru a-și respecta colega în ziua în care cei doi au avut de filmat o scenă cu sărutări, actorul australian, care consumă 10 mese pe zi care conțin carne pentru a arăta ca, ei bine, așa cum arată, și-a schimbat rutina de la micul dejun.

„Este foarte drăguț”, a spus Natalie Portman pentru FM Capital din Marea Britanie despre Chris Hemsworth. „În ziua în care am avut o scenă de sărut, el nu a mâncat carne la micul dejun pentru că eu sunt vegană. Și el are o dietă care îi impune să mănânce carne cam la fiecare jumătate de oră. A fost atât de atent.”

„Faptul că el consumă carne în mod constant nu mă deranjează, de fapt, nici măcar nu îmi pasă, dar a fost un gest extrem de drăguț și prevenitor din partea lui.”, a adăugat ea. „Este doar o persoană foarte drăguță.”

Deși Portman nu a insistat ca Hemsworth să-și schimbe regimul pentru scenă, co-starul Tessa Thompson a spus că a fost surprinsă că „ar putea să nu mănânce carne”.

„El mănâncă surprinzător de multă carne încă de dimineață”, a remarcat Thompson, care o interpretează pe Valkyrie în blockbusterul regizat de Taika Waititi. „Și a renunțat la asta pentru o zi. Ce drăguț.”

Pentru a-și menține corpul în forma care l-a consacrat, Hemsworth consumă aproximativ 4.500 de calorii pe zi și are o rutină de exerciții intense și foarte specializate, a dezvăluit recent antrenorul său, Luke Zocchi, într-o postare pe Instagram.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Taika Waititi: „Cu siguranță aș regiza „Thor 5”, dar numai dacă se întoarce Chris Hemsworth