Taika Waititi: „Cu siguranță aș regiza „Thor 5”, dar numai dacă se întoarce Chris Hemsworth

De: Nicoleta Lepădatu / 13.07.2022, 16:29
Taika Waititi: „Cu siguranță aș regiza „Thor 5”, dar numai dacă se întoarce Chris Hemsworth

Taika Waititi a dat lovitura cu „Thor: Ragnarok”, aclamat de critici, dar abia lansatul „Thor: Love and Thunder” se confruntă cu obstacole mai dificile. Filmul a primit recenzii medii (67% pentru Rotten Tomatoes) și pare deja să fie extrem de dezbinător în rândul fanilor MCU. Filmul a primit un CinemaScore B+, făcându-l al patrulea film MCU care nu a ajuns în seria A alături de „Thor”, „Eternals” și „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

„Thor: Love and Thunder” se încheie cu un mesaj post-credite care confirmă că „Thor se va întoarce”, dar rămâne de văzut dacă este într-un al cincilea film independent sau într-un film în echipă în stil „Avengers”. Taika Waititi a spus recent pentru „Insider” că nu avea idee că Marvel adaugă acea notă la sfârșitul filmului, deși se va întoarce pentru a regiza al treilea film „Thor”, atâta timp cât starul principal Chris Hemsworth este și el implicat.

„A fost o surpriză și pentru mine. Nu glumesc”, a spus Waititi despre confirmarea Marvel pentru viitoarea revenire a lui Thor. „L-am văzut la cinema și mi-am spus: ‘Oh, la dracu’. Chiar?’ Chiar și Chris a spus: ‘Ce?’ Dar, desigur, se va întoarce. El este cel mai bun personaj. Adică, s-ar putea să fiu puțin părtinitor, dar el este cel mai distractiv de urmărit.”

„Acum, nu știu ce va urma. Cu siguranță aș mai face unul, dar numai dacă ar fi în echipă Chris”, a adăugat Taika Waititi. „Dar ar trebui să fie ceva surprinzător și neașteptat să vreau să o fac. Cum ar fi noua variantă? Bătăliile și toate luptele sunt în regulă, dar mi-aș dori ceva care să pară neașteptat când vine vorba de poveste. Ca și cum ai face doar un film de 5 milioane de dolari fără nicio luptă, doar Thor într-o călătorie. Ca ‘Nebraska’”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Thor: Love and Thunder” a avut 209 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare