Gigi Becali a fost interzis pe stadioane timp de doi ani

Apropo.ro / 05.06.2008, 10:09
Gigi Becali a fost interzis pe stadioane timp de doi ani
Gigi Becali si Anton Dobos au fost suspendati timp de doi ani si li s-a interzis accesul "pe orice stadion" in aceasta perioada.

Gigi Becali si Anton Dobos au fost suspendati timp de doi ani si li s-a interzis accesul "pe orice stadion" pe aceeasi perioada, dupa ce Comisia de Disciplina a FRF a judecat, miercuri, scandalul "valiza cu bani" din ultima etapa a Ligii I.

"Conform articolului 60, punctul 2, raportat la articolul 60, punctul unu, literele a si b, Gigi Becali a fost sanctionat cu masura interzicerii oricarei actiuni legate de fotbal si cu interzicerea accesului pe orice stadion timp de doi ani si amenda de 200.000 de lei. In baza articolului 60, punctul 2, raportat la articolul 60, punctul unu, litera a si b, se sanctioneaza Anton Dobos cu interzicerea oricarei actiuni legate de fotbal si cu interzicerea accesului pe orice stadion timp de doi ani si amenda de 200.000 de lei", a declarat presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Marin Cernat.

Pe langa suspendarea lui Becali, echipa din Ghencea a fost penalizata cu sapte puncte si ar putea fi exclusa din Liga Campionilor de catre UEFA , la fel cum a patit FC Porto, campioana Portugaliei, care a fost suspendata din aceasta competitie de catre forul continental, dupa scandalul in care au fost acuzati de mituirea unor arbitri in sezonul 2003-2004.

Imagine: Mediafax Foto