Gillian Anderson renunță la sutiene: „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric”

De: Andra Voiculescu / 14.07.2021, 12:48
Gillian Anderson renunță la sutiene: „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric”

Gillian Anderson, actrița din „Sex Education”, a declarat că este pregătită să lase natura să-și urmeze cursul, așa că a încetat să mai poarte sutiene.

„Nu mai port sutien. Nu pot purta sutien. Îmi pare rău”, a explicat actrița, în vârstă de 52 de ani, într-un Live pe Instagram luni. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric. Nu port sutien, e prea incomod.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Ea a primit laude din partea altor femei care, de asemenea, au renunțat la sutien, mai ales după luni de carantină și stat acasă în care lenjeria a devenit aproape inutilă.

„Nu port niciodată sutien și primesc o mulțime de comentarii dezgustătoare despre asta. Așa că știind că Gillian Anderson nu mai poartă sutien este o informație care îmi place foarte mult!” a scris un fan pe Twitter. Un altul a adăugat: „Dacă actrița cu două Globuri de Aur și actrița câștigătoare a premiului Emmy, Gillian Anderson, nu mai poartă sutiene, cine suntem noi să nu fim de acord?”

Actrița a câștigat un Emmy în 1997 pentru „The X-Files” (Dosarele X) și a obținut cea de-a șasea nominalizare la Emmy pentru actriță într-un rol secundar remarcabil pentru interpretatrea personajului Margaret Thatcher în „The Crown”.

Ea a câștigat deja un Glob de Aur pentru rol în martie, acceptându-și premiul cu accent american, spre uimirea fanilor care o cunoșteau doar pentru proiecte cu sediul în Marea Britanie, scrie PageSix.

Sursa foto: HEPTA

Citește și: Gillian Anderson investighează Crimele din Belfast (apropotv.ro)

Gillian Anderson, cu Hannibal la psihiatru (apropotv.ro)

Gillian Anderson și David Duchovny, un cuplu și în viața reală?! (apropotv.ro)