Gloria Estefan a spus într-o emisiune TV că a fost abuzată sexual în copilărie

De: Nicoleta Lepădatu / 01.10.2021, 17:19
Gloria Estefan a spus într-o emisiune TV că a fost abuzată sexual în copilărie

Cântăreața Gloria Estefan a împărtășit povestea ei extrem de personală legată de abuz în episodul de joi din „Red Table Talk: The Estefans”.

Așezată lângă fiica ei Emily Estefan și nepoata Lili Estefan, Gloria Estefan a spus: „Nouăzeci și trei la sută dintre copiii abuzați își cunosc și au încredere în agresori și știu asta pentru că am fost unul dintre ei”. Nepoata ei a spus în timp ce cele trei doamne se țineau de mână: „Ai așteptat acest moment mult timp”.

Gloria Estefan a răspuns: „Da, așa este l-am așteptat” și a continuat: „Era o familie, dar nu o familie apropiată. El era într-o poziție de putere pentru că mama m-a dus la școala sa de muzică și a început imediat să-i spună cât de talentată sunt și cum am nevoie de o atenție specială, iar ea s-a simțit norocoasă că și-a concentrat acest tip de atenție asupra mea.”

Ea a adăugat că abuzul „începe încetul cu încetul și apoi crește repede în intensitate”.

„I-am spus: . Și el mi-a răspuns că tata este în Vietnam și că o va omorî pe mama dacă spun ceva”, și-a amintit Gloria Estefan. Cântăreața a adăugat că știa că nu este responsabilă pentru acțiunile agresorului ei, dar era îngrijorată că va îi va face rău mamei sale. A pretins că este bolnavă pentru a scăpa de mersul la cursurile de muzică.

Emily Estefan a întrebat dacă mama Gloriei era la curent cu abuzul. „Nu, pentru că, în primul rând, nu am adus niciodată vorba despre asta”, a răspuns ea. „Și apoi tatăl meu era în Vietnam. Îmi amintesc că i-am trimis casete și i-am spus că aș prefera să mă fac cântăreață, nu să studiez muzică clasică”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Viaţa Gloriei Estefan ajunge pe Broadway