Animația „Vivo” va avea premiera globala pe 6 august, pe Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 21.07.2021, 20:49
Animația „Vivo

Netflix și Sony Pictures Animation prezintă „Vivo“, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece noi, semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor „Hamilton“ și „In the Heights“. „Vivo“ va avea premiera globală pe 6 august, pe Netflix

„Vivo“ spune povestea unui kinkaju cu totul special (un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, a cărui voce îi aparține lui Miranda), care își petrece timpul cântând pentru mulțimile adunate în însuflețita piață Havana, alături de dragul său stăpân, Andrés (interpretat de Juan de Marcos de la Buena Vista Social Club).

Deși nu vorbesc aceeași limbă, Vivo și Andrés formează un duo perfect, unit de dragostea comună pentru muzică. Dar, la scurt timp după ce Andrés primește o scrisoare de la celebra Marta Sandoval (interpretată de legendara Gloria Estefan, vedetă a muzicii pop latino și câștigătoare a trei premii Grammy), care îl invită pe vechiul ei partener la concertul ei de adio de la Miami în speranța că în acest fel vor relua legătura, intervine o tragedie. Acum depinde numai de Vivo să transmită un mesaj pe care Andrés nu a reușit niciodată să-l trimită, și anume o scrisoare de dragoste către Marta, scrisă cu foarte mult timp în urmă sub forma unui cântec. Însă, pentru a ajunge pe îndepărtatele țărmuri ale orașului Miami, Vivo va fi nevoit să accepte ajutorul lui Gabi (interpretată de debutanta Ynairaly Simo), o adolescentă plină de viață, care se mișcă în propriul ei ritm neobișnuit.

Printre actorii care și-au împrumutat vocea personajelor din acest film se mai numără Zoe Saldana, în rolul Rosei, mama lui Gabi, Michael Rooker în rolul unui piton ticălos din Everglades, pe nume Lutador, Brian Tyree Henry și Nicole Byer în rolul unei perechi de lopătari îndrăgostiți, dar fără noroc, și Katie Lowes, Olivia Trujillo și Lidya Jewett în rolul unor cercetașe  bine intenționate, dar prea zeloase. 

„Vivo“ este o poveste încântătoare despre curaj, prieteni neașteptați care devin membri ai familiei și credința că muzica te poate ajuta să fii deschis către noi lumi.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: „Luca”, o animație marca Disney Pixar, va avea premiera în cinematografele românești pe 16 iulie

Tags: