Netflix lansează două noi funcționalități pentru copii: E-mailurile de recapitulare și Rândurile Top 10

De: Ana Obretin / 14.07.2021, 19:31
Netflix lansează două noi funcționalități pentru copii: E-mailurile de recapitulare și Rândurile Top 10

Netflix lansează două noi funcționalități pentru copii, E-mailurile de recapitulare și Rândurile Top 10, pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună serialele și filmele preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite, de la pelicule de fantezie, precum „Wish Dragon” la serii de acțiune și aventură, ca „Ridley Jones”.

E-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului; foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate; teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă cel mic (ex.: știință, prietenie); sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.

Rândurile Top 10 pentru copii conțin cele mai populare titluri pentru cei mici din fiecare țară. În acest sens, Netflix oferă o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor, potrivit unui comunicat remis Apropo. „Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună”, se arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI: Primetime Emmy: Disney conduce în topul nominalizărilor, iar HBO a depășit Netflix

TOP 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei (Video)

Netflix lansează „Play Something”, o funcție prin care alege filmele și serialele în locul tău

Foto: Netflix